Jeg har mistet en bestevenn.

Jeg er så lei meg som det går ann å få blitt :'( Vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg, for dette gjør VONDT.

Igår hadde vi (Jeg og Pixie – katten min) time hos dyrlegen igår, pga hun hadde en hevelse rundt halerota, lite visste jeg om at den turen til dyrlegen, kom til å bli Pixie’s siste…..

Halen til Pixie hang som et slep etter henne når hun beveget seg rundt, og dyrlegen klemte hardt på den flere ganger uten reaksjon, satt en sprøyte inn i hevelsen,for å se om det var noe puss der, men det kom bare masse rent blod ut, så de bestemte seg for å ta røntgen. Da hun kom tilbake med bildet, kunne hun vise at hale-beinet bokstavligtalt var REVET av ryggraden. Mest sannsynlig pga en påkjørsel..

Jeg hadde selvfølgelig mulighet til å starte behandling, men det var så mange komplikasjoner inne i bildet, og Pixie hadde et smertehelvete, og det kom hun i tilfelle til å ha en god stund fremover.

Så JEG måtte ta avgjørelsen, og jeg hater meg selv for det.
Jeg HÅPER jeg gjorde det rette..
(teksten fortsetter under bildet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pixie har alltid vært en litt reservert katt, men jeg elsket hun høyere enn livet. Kosete på eget initiativ, men det var egentlig helt greit.

Nå klarer jeg ikke å stoppe å gråte, for dette syns jeg rett og slett er et helvete! :'(
Hver gang jeg snakker om det, strømmer tårene på, og jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne.

Pixie ble bare 1 år og 3 mnd.
Hvil i fred kjære pusen min. Høyt elsket – dypt savnet.

13 kommentarer til Jeg har mistet en bestevenn.

 • Charlotte sier:

  Å så kjempe trist å lse, Line:( uff… sitter her med tårer selv på dine vegne. Har jo selv to katter, så innlegget gjorde ekstra inntrykk. Pusen din ligna veldig på hu minste min. Huff… veit ikke helt hva jeg skal si jeg… Trist… Kjempe trist når man må ta et så vanskelig valg, for dyrene blir jo nesten som ungen sin.
  Sender over masse gode og varme klemmer.

 • Aww :'(
  Jeg kjenner din sorg, og jeg kjenner din smerte. Det gjør VONDT og lese fordi jeg vet hvordan det føles! :'( Jeg VET hvordan det er å måtte ta det valget du gjorde, med ett dyr som kunne blitt mye eldre.

  Det gjør ufatelig vondt :'(
  Jeg er glad i deg Line ♥♥♥
  Legger igjen tusen vis av klemmer ♥♥♥

 • ida sier:

  Nei uff dette gjorde vondt å lese! Helt for jævlig mildt sagt å skulle ta ett sånt valg, men jeg tror Pixie er glad for å slippe smertene, hun har det bra nå! Jeg kunne ønske det var noe jeg kunne si for å gjøre det bedre, men jeg tror desverre ikke det er noen ord for det.
  Legger i hvert fall igjen noen klemmer!

 • Hannah sier:

  Det er helt forferdelig å miste en bestevenn sånn… tenker på deg Line…. Klem <3

 • Kinemor sier:

  Legger igjen mange gode klemmer.

 • Linn Cha sier:

  Huff vennen min:'( tenker på deg Line vennen</3
  har ikke ord:(

 • Thi sier:

  Huff, dette var leit å lese om 🙁 mange gode klemmer <3

 • laipai sier:

  Så trist lille venn,det er alltid trist når man mister kjæledyr. Men når det ikke var noe å gjøre,så var det kanskje til det beste,selv om det er grusomt å måtte avlive den. Har selv måtte gjøre det med en katt.

  Legger igjen masse klemmer <3

 • kathrine sier:

  <3 love u

 • siw sier:

  Åhhhh så utrolig trist …(!) jeg mistet Casper 16.03.2011, så jeg har dette så tett oppi meg at jeg skjønner deg så godt, håper virkeligat det går bra med deg idag…

  trøsteklemmer fra meg og doggene…

 • Lileana sier:

  *Holde rundt*

  Kondolerer søte Line, det er helt grusomt å miste en dyrevenn.

  *klemme masse på*

 • caroline sier:

  Line, du gjorde det rette, dyr skal ikke lide for oss mennesket skyld <3
  Veit hvor vondt dette gjør, jeg er her for deg om du trenger og snakke..

 • Elisabeth sier:

  Så trist å lese… 🙁 får vondt inni meg nå… jeg vet hvordan det er å miste kjæledyr. Det er helt forferdelig.. men du må aldri tvile på at du gjorde katten din noe vondt. Du gjorde det eneste rette, når situasjonen var slik den var.. du var ikke ego å tenkte ene og alene på dine egne følelser. Du tenkte på katten din 🙂 *trøsteklem*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.