På plass i ny leilighet.

Da var man på plass i den nye leiligheten, da.
Det er så lyst, fint og trivelig her! Kommer til å trives kjempe godt.

Har fått pakket ut en god del av tingene, og satt det meste på plass, og nå er det blitt ganske så koselig her.
Godt isolert er det også, og det er deilig å slippe å høre på travbanen jeg har bodd under i et år nå.

Har fått flyttet begge pusene nå også, og Peach tar det kjempe godt. Hun slapper av, tusler rundt og koser seg på det nye stedet, mens Pixie har ikke helt blitt vant med å være på et nytt sted. Hun er kjempe redd, og gjemmer seg under sofaen, stakkars. Men jeg prøver så godt jeg kan å være mye hjemme og kose med de, og har de masse ute i bånd så de skal bli vant med å være ute her også. Atm har jeg kattedo inne, siden de skal være inne noen dager før de kan slippes ordentlig ut, men jeg regner med at om en liten stund med å være ute mye i bånd osv, så kommer til etterhvert til å gå på do ute! 🙂

På fredag hadde jeg besøk av Psyk-team igjen, det gikk veldig bra btw ! 🙂

Imorgen er det jobb. Og til helga skal jeg på danskebåten!  Gleder meg masse til det!!

13 kommentarer til På plass i ny leilighet.

 • siw sier:

  ja ja 😀 jeg hadde vært dødsglad hvis jeg bodde ved travbanen 🙂
  Så koselig da, at du trives ALLEREDE! det er jo ikke altid slik, noen ganger må man jo bo en stund…

  kjempeflott at du trivdes med psyk.team, mange tror at innleggelse er eneste veien, som oftes synes jeg det er den lengste og tøffeste veien, å bo sammen med masse syke mennesker, nå får du et menneske du skal forholde deg til, ikke en hel avdelig..

  Så lykke lykke masse til.. 🙂

  klemmer..

  • lineffs sier:

   Jeg bodde ikke bokstavlig talt VED travbanen da, men det hørtes sånn ut, i og med at de jeg bodde under holdt et helvete hele tiden. Bråket og løpte, også var det ikke isolert i det hele tatt :/

   Ja er kjempe glad for at jeg trives, både i leilighet, og med psyk.team ! 🙂

   tusen tusen takk vennen! 🙂
   Mega klem

 • kathrine sier:

  Så fint Line 🙂 <3 godt å høyra ^^
  savna deg , håpa eg ser deg i sommar :*

 • Lileana sier:

  Gratulerer med ny leilighet 🙂 Håper du kommer til å stortrives 😀

  *klemmer*

 • caroline sier:

  Velkommen i nytt hjem 😀
  skjønner du blei lei dem oppe altså, dem bråka ikke bare litt heller x)

 • laipai sier:

  Grattis med ny leilighet 🙂 Kjekt å komme seg inn på en ny plass,pakke ut og komme seg i orden 🙂

  Godt å høre at timen gikk bra 🙂

  klem

 • Hannah sier:

  Tenker på deg…. <3

 • heia søte deg, hvorfor får ikke jeg lest de siste innleggene dine? Det står at jeg må ha et innloggingsnr. kansje du ikke vil at jeg skal lese, lurte bare på det, siden du kan nok spørre meg om noe om det er noe eller om bare å få litt støtte og empati fra noen som vet hva du gårigjennom…

  klemmer..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.