Et bursdagsbarn i hus.

Jeg har et bursdagsbarn i hus, jeg 🙂 Idag, lørdag 21 Mai.
Lille fillekatta mi er blitt 1 år allerede. Tenk så fort tiden har gått. Om 8 uker er det 1 helt år siden jeg fikk henne også. Fy søren som tiden flyr. Gratulerer med dagen Peach. Jeg er så utrolig glad i deg blitt, at jeg klarer ikke å se for meg livet uten deg. Selvom jeg blir sint når du spiser på blomstene mine, og når du plager meg fordi jeg sitter i telefonen (hun har tlf-fetisj. HVER gang tlf ringer kommer hun å gnir seg oppi ansiktet og mobilen). Du er der for meg. Du sitter å venter på meg utenfor døra når jeg har vært på jobb, eller ute en tur. Kosepusen min, som jeg er UBESKRIVELIG glad i. <3

6 kommentarer til Et bursdagsbarn i hus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.