Jeg har fått meg ny leilighet!

Jeg er så lettet – og har egentlig vært det en stund nå.
For jeg skal flytte vekk fra dette rottereiret jeg bor i nå.

Jeg skulle egentlig fått nøklene til den nye leiligheten 1 juli, men så fikk jeg en tlf, for en ukes tid siden, og sa at hvis jeg ville, kunne jeg få nøklene allerede den 1 JUNI. Så jeg er så sjeleglad. Gleder meg kjempe masse til å flytte vekk.

Det har vært så mye tull og trøbbel med leiligheten jeg har nå. Sikringer som går hvis jeg bruker 2 ting samtidig, den har faktisk gått når jeg KUN har sitti å sett på TV også. Unger som løper inne(ja det er døds lytt her!), høres ut som jeg bor under travbanen, det er KJEMPE lavt under taket, føler meg innesperret. Og masse annet tull som jeg ikke gidder å skrive her. Høres ut som jeg er den sære jenta, som ikke tåler litt lyder, men det er ikke sånn. Damen fra tjenestekontoret, og Bente fra teamet mitt sa faktisk at de skjønner ikke åssen jeg orker å bo her, plus at det hjelper ikke på psyken med masse bråk, tull og følelsen av at jeg er innesperret.

Så nå gleder jeg meg bare til å flytte 🙂
Det er en fin, lys, trivelig leilighet jeg skal flytte inn i også. Jeg kommer til å få det supert der. Det er kjempe bra isolert der, og de sa han som bodde der før, hadde spilt musikk på full guffe, og de hadde ikke hørt NOEN TING. Selvfølgelig er det godt med noen menneskelige lyder, men det blir bra og ikke bo under travbanen lenger.

Helga kommer til å bestå av mye pakking av ting.

Hva skal DU gjøre i helga? <3
Har du egen leilighet, og er du fornøyd?

6 kommentarer til Jeg har fått meg ny leilighet!

 • liseliten sier:

  Åh! Gratulerer! Så bra 🙂 Det hørtes ikke noe særlig ut å bo der du bodde før/nå. Jeg leier leilighet gjennom sykehuset, den er ny og fin, stortrives 🙂 Bodd her i 2,5 år.

 • skyggebarnet sier:

  GRATULERER MED NY LEILIIGHET . kjempe vikitg å trives der man bor. jeg også bor litt slik som du bor. jeg får liksom med meg allt naboene gjør. og strøm osv går stadig.

 • ida sier:

  Det var godt å høre, gratulerer! Leiligheten har faktisk mye å si på psyken, nå har jeg fått hage og jeg merker det hjelper å kunne sette seg ut, enn å sitte inne i mørket hele dagen. Bortsett fra at den er rådyr så trives jeg veldig bra i leiligheta mi. 🙂
  God helg!

 • å så bra 😀 Nå ble jeg glad på dine vegne!
  Nei, jeg har ikke egen leilighet… :/

 • Kriztella sier:

  Superdupert snuppa <3

 • siw sier:

  ÅÅÅååå! Så kozzzelig å høre, det fortjente du virkelig…
  Boforhold er jo så viktig til tider man er deprimert…
  Så bra, lykke til med utpakking 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.