Uspesifisert psykose.

Jeg har visst en diagnose – som jeg ikke visste om, vel og merke. Og den fikk jeg da jeg var lagt inn på post 5. Jeg syns det er helt utrolig at de ikke informerer om at de setter en diagnose. Jeg fikk vite det IDAG, på ansvarsgruppe møte. Og dèt er ikke ok..

Har fått sånn hentelapp for spesialpost, så jeg regner med det er journalen fra oppholdet mitt fra post 5, så jeg gleder meg til å se hva det står om meg, og om jeg har fler diagnoser jeg ikke visste om.

Så da har jeg diagnosen Uspesifisert Psykose, tror iallefall det var det det het.

9 kommentarer til Uspesifisert psykose.

 • Kitiinee sier:

  Hm! Så utrolig merklig at du ikke har fått høre noe om den!

 • Laila sier:

  omg…ja, de burde da virkleig opplyse folk om det synes jeg…men men, jeg fikk også vite en diagnose type 3 år etter liksom…systemet er ikke helt god i hodet…*klem*

 • Caroline sier:

  Det burde dem sagt fra om ja^^ :/Men nå veit du det vaffal da ;)Klem <3

 • Camilla Desiré sier:

  Dårlig gjort at ikke de sa ifra om det…var sånn med meg å :/ Godt å se deg igjen, snuppa! <3

 • Siw sier:

  Ikke altid det beste å si alt skjønner du, man må lissom kjenne folk.. Men jeg må jo si at jeg faktisk tror det vil hjelpe deg å skrive ned litt stikk ord, du trenger ikke skrive ned en avhandling, men bare noen stikkord.. Bare så du husker hva du ønsker å spørre om 🙂

  Mange ganger kan du bare vise lappen.. 😉 Det er faktisk slik jeg gjør det, når jeg ikke er i form til å snakke, så kan hun prate utfra det da..

  Sist jeg var hos psykologen, så spurte faktisk hun meg om det, hva jeg mente om å ha mange diagnoser…(!)

  Jeg måtte si at jeg syntes det var tull i mitt syn (les:mitt syn)å ha masse diagnoser som egentlig er symptomer av et helt, helhetsbilde… ! Hvorfor si at en bipolar 1, som faktisk er av den gamle manisk deppresiv diagnosen, at jeg er deprimert, hyper, tiltider hypomanisk, susid og psykotiske tildenser? Listen er uendelig med diagnoser, som er symptomer i mine øyne… Men nå kan det jo være slik at siden jeg er eldre enn deg, så har jeg blitt masse, masse utredet, å dermed har de lissom «satt diagnosene» å dermed synes jeg det er greit å ikke høre så mye mas og tjas?

  Jeg synes jo det er det, når de begynner å dele opp diagnosebilder, nå må vi passe på at ikke den A-typiske Anorexian, går over i en Anorexia Nevrosa..(!) Ja ja tenker jeg, pass på du, du kan ikke gjøre det bedre uansett, jeg må innse det selv, å da nytter det ikke at du sitter å passer på!!!

  Men dette er jo bare min erfaring, ingen påstand eller noe, bare slik jeg erfarer situasjonen.

  Men i ditt tilfelle så tror jeg spørsmåls lapp er tingen, også at du da kan få en forståelse for hva og hvordan du føler det med engang, istedet for å gå i slik lang tid som nå 🙂

  Lykke til 😀
  Hilsen Sharita ;p

 • Duu? Jeg bare lurer på noe rundt det der med journaler. Hvordan kan man få dem? Altså.. Har man den fulle rettighet til å få den tilsendt om man vil, og hvordan gjør man det?
  Sikkert ikke bare godt å lese sånt, men hadde vært litt greit å vite hva som egentlig er skrevet :S

  • lineffs sier:

   Man har full rett på å få journalene sine ja 😉 Bare kontakt stedet du vil ha journalen fra, så skal de ordne resten. du må bare skrive under på et papir 🙂

 • Uki, takktakk for svar^^

 • Christine sier:

  Jeg gikk også en diagnose jeg ikke fik høre om. Jeg fikk høre om den i kontrollkomminsjonen! Ikke ok, som du sier.
  Jeg har nå diagnosen paranoid schizofreni. Og det er greit så lenge de forklarer meg grunnen til at de setter en diagnose osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.