Travel weekend

Jeg har hatt en travel weekend, med masse besøk og styr, til tross for mange vonde tanker og følelser, har jeg hatt det ganske så bra 🙂

Torsdag-fredag; Camilla var hos meg. Vi tok ansiktsmaske, farget håret mitt og slappet av. Fredagen var jeg ikke på jobb. Hadde litt feber og følte meg som en drit.

Fredag-Lørdag; Marita, søster kom å besøkte meg. Vi lagde god mat (Biff og gratinerte poteter), hadde deilig dessert (snickers is) og godis i kveldinga. Tok ansiktsmaske og så på skrekkfilm, og en koselig film. Ålreit 🙂

Lørdag-Søndag; Godeste Fleur kom til meg. Vi skulle egentlig ha slappe-av kveld, hadde lastet ned en film vi skulle se, men det var noe galt med filmen så vi fikk ikke sett den. Lagde litt mat, og muncha godis, ble etterhvert rastløse, sminket oss, og dro til horten hvor vi TRODDE det var fest, noe det ikke var. 250 kr for kjøre rett i dass. Fikk kjøre tilbake til Holmestrand, og dro ut på Bache bar og møtte kjentfolk, danset, snakket og drakk. Nach på holmestrand fjordhotell ( prøver å fortrenge det:P ), og etterhvert gikk vi opp til en kamerat, satte oss i badestampen og bare slækkan kjempe lenge, og drakk litt mer. Etter det igjen, dro jeg å Fleur hjem til meg, hvor vi muncha litt mer godis, og etterhvert la oss halv 8 på mårran. Idag har vi bare slækkan heeelt. Utslitte begge to. Så vi hadde kyllingfilèt og grønnsaker til frokost, hvor vi deretter satte oss for å se på Scrubs.

Nå er det endelig litt alene-tid, og det er deilig 🙂 Bare meg og pusene <3
Så nå skal vi se videre på Scrubs å bare ta det helt rolig. Imorgen skal jeg på jobb igjen. Bah..

5 kommentarer til Travel weekend

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.