EBAY.

Jeg har fått en slags kjærlighet for Ebay. Så mange fine ting, til en billig penge. Såklart vet jeg at det ikke er alle som leverer, men det taper man ingenting på, fordi da melder man bare ifra til ebay, og får pengene tilbake av de. 🙂 Ganske så enkelt. Jeg har tidligere bestilt litt piercinger ogsånt herfra, veldig billig, og er fornøyde med de. Nå er jeg på kjolejakt. Samtidig som jeg fant disse søte Gelè-case’ne, det er slike man putter HTC telefonen oppi, som beskytter. Veldig praktisk. Den jeg har bestilt er selvfølgelig turkis <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q: Handler DU på Ebay?
Q: Hvis ja: Hva pleier du å handle der?
Q: Hva er dine mest brukte søke-ord på ebay?
Q: Hvis nei: Hvor handler du billige ting?

11 kommentarer til EBAY.

 • handler ikke på ebay, har liksom ikke råd til det, men tankte å ta meg en tur innom og kikke 😉

 • linnk sier:

  Hei schnupp refererer til bildet «Make me perfect» og deler m deg de godeste ord min herlige behandler minner meg på til stadighet – IKKE streb etter det perfekte for d finnes ikke!!! ( Og dt er så mer enn sant. Hvem ser ikke vi som allerede «perfekte», men som stadig streber etter mer «perfekthet»..

 • Jeg handlet faktisk nettopp for første gang gjennom finn.no og deres system, med samme type betalingsgaranti. Før har jeg bare handlet fra folk i nærområdet, som jeg har truffet og «byttet», eller satt pengene direkte over på konto og bare tatt sjansen.
  Er jo kjempekjekt når man handler gjennom det systemet der, så er det tryggere. Wii.. *sjekke ut ebay!* Aldri handlet der før.

 • Tina sier:

  Jeg handler ofte fra ebay nå.. Sist bestilte jeg noen sko jeg ikke enda har fått.. Så har jeg søkt mye på willow tree figurer, som jeg samler på – og guardian angel, siden jeg er glad i engler. ALLTID fått det jeg bestiller, ikke noe problem. Eneste var den ene gangen jeg handla sånn magnetarmbånd som alle stjernene går med.. Det var falskt, så fikk tilbudet om å få pengene mine tilbake – men orka ikke gjøre noe med det.. Var så lite jeg betalte liksom..
  Fant noen utrolig søte laptopskins der, vurderer kjøpe meg det etterhvert.. Handler også mye på http://www.biit.no – der jeg handler bøker, billige bøker, rundt 30 kroner for en engelsk bok:)

 • caroline sier:

  Jeg skjønner ikke EBAY jeg *rødme*

 • Melissa sier:

  I LOOOOVE EBAY!!!! Hehehe

  Etter du skreiv du fant det til HTC’n så måtte jeg gå og titte for jeg låner bare av Rebecca jeg. Så jeg kjøpte meg en bling bling deksle:D:D 80 noe kr 😀
  LOVE it! Hihi

  <3<3

 • skyggebarnet sier:

  jeg har ikke tatt turen innom ebay ennå, men har hørt masse bra om det.
  du må ha konto og slik der eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.