Et positivt innlegg.

Idag har mamma kommet innom for å hjelpe meg med julerengjøring, rydding og vaske klær. Litt sen julerengjøring, men bedre sent enn aldri? Dere lurer sikkert på hvorfor jeg alltid får hjelp til slike ting, og det er fordi jeg er en sugg 🙂 ingenting gjør seg selv, det vet jeg også, men ingenting blir gjort med mindre jeg får hjelp, eller har noen til å sparke meg i ræva.

Så idag har vi rydda, først og fremst, maaaaaassse masse søppel og drit som vi kastet, støvsugde og vasket gulvene, ryddet ut og inn av oppvaskmaskina, satt på et par vaskemaskiner og hengt opp tøyet, og rett og slett bare gjort leiligheta fin 🙂 deilig å få det gjort da. har også handlet litt firstprice mat fra kiwi (billig billig) heheheh, så da ble det frityrstekte kyllinglår til middag idag. Nam!

Nå sitter jeg bare å slapper av sammen med kattene mine, ser litt på tv, og bare tar livet med ro. Deilig.
Ble et positivt innlegg dette 🙂 Men det må til. Kan ikke bare skrive de negative tinga hele tiden, det er viktig å huske på de positive også.

Her kommer dagens sang, som jeg ELSKER:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ynMePisZAQY&fs=1&hl=nb_NO]

4 kommentarer til Et positivt innlegg.

 • Gina sier:

  sant som du sier, bedre sent en aldri 🙂
  god jul vennen <3

  klem <3

 • det GLEDER meg når du skriver at du slapper av og tar livet med ro…det er så utrolig deilig å få til…og ennå deiligere er det når man er ferdig med ryding og vasking og kan slappe av med ennå bedre samvittighet ;D

  sv; har ikke bilen lenger, leverte den i dag dessverre, men skal si ifra neste gang vi har mulighet, så kan vi finne på noe sprell vettu 😉 <3

 • engelen sier:

  så bRA at du fikk hjelp, jeg har samboer, så vi er jo to som rydder og vasker..
  skjønner godt at du ikke klarer å gjøre det alene!
  du er flink og mamman din er flink!
  stor klem til deg

 • skyggebarnet sier:

  veldig gla i den sangen jeg også. Er noe eget med den synes jeg.

  Godt å få litt hjelo synes jeg. da får man liskom lyst å gjøre mer å

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.