Im alive + noe positivt.

Nå har jeg vært innlagt siden mandag, og det går faktisk. Det funker. Eller, jeg mener, kontakten min er bare herlig, og hun gjør så jeg klarer å åpne meg. Det er helt ubeskrivelig. Hun får meg til å SNAKKE. Utrolig? Ja. For jeg har (og er fortsatt) en veldig sjenert jente, som ikke liker å plage andre med problemene mine. Hun bare forstår meg så godt, på en merkelig, men god, måte. Selvom hun kanskje er «streng» og skal passe på meg, og tvinge meg til å spise, selvom jeg ikke har matlyst, så gjør hun det på en snill «tøysete» måte. Om dere skjønner..

Så var jeg med Martine og Camilla igår. Vi var i byen, og etter Martine måtte hjem ble Camilla med meg opp hit. Det var superkos. Du støtter meg alltid, men husk å tenk på deg selv i blandt også <3
Hun har laget en video som jeg ble helt målløs av. Når jeg føler meg verdiløs og alt går til helvete kan jeg se på den videoen og prøve å tenke på at det èr faktisk noen som bryr seg om meg, og er glad i meg. Legger den ved her;
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=njxd9yTF5yk&hl=en_US&fs=1&]

Fikk forresten en koselig ting i posten idag. Kort fra Em og Liljen + 2 armebånd. Jeg ble så glad!! Det betydde mye, og armebånda er allerede på 🙂

Idag har vært en slitsom dag. Jeg har spist (alt for mye!!!), og JA JEG HØRER STEMMER.
kakle-kakle-kakle. Hele fuckings dagen. Fikk en time fri, da jeg så på tv faktisk. De klarte å holde kjeft da. Idioter. Kan dere ikke la meg være?!?! Her prøver jeg for harde livet å bli bedre, mens alt de gjør er å rakke ned på alt jeg gjør og ikke gjør. Til nå har det bare vært periodesvis, men nå i det siste har det vært ille. Men samma faen.

Jeg lever. Og noen syns vel det er bra..

7 kommentarer til Im alive + noe positivt.

 • Camilla Desiré sier:

  Jeg syns det er kjempebra at du lever, bare for å svare på det siste spørsmålet ditt!!Det er bra at du klarer å åpne deg, og at det hjelper å være der, var det jeg håpa på! Og jeg håper de stemmene drar et visst sted, og holder seg langt unna deg. De får ikke plage deg noe mer 🙁 Er så super duper glad i deg….!!!! <3 <3 <3 Og jeg vet det er fler enn meg som bryr seg og er glad i deg <3 Ta vare på deg selv, vi sees på Fredag, da kommer jeg å plager deg litt igjen. Hehe!Mange varme klemmer til deg snupp!! <3<3<3

 • { Liljen } sier:

  Aaaaaw <3 Og Em bare MÅTTE være med på kortet, hun er litt sta 😉 Glad i deg <3

 • Smurfen i spania sier:

  hei sann tante snuppe line smurfen er oxo glad i deg vettu :)sender deg frame klemmer fra smurfen i spania :)ta vaere paa deg selv da

 • Caroline sier:

  Jeg er glad for at du lever <3Det er mange som bryr seg om deg, det er nesten umulig og ikke gjøre det, du er ei herlig jente Line, som virkelig fortjener det beste :')Nydelig film og så søtt kort!! 😀

 • Kathrine sier:

  Eg e glad du leve <3 kjempe glad.

 • Martine sier:

  Godt du klarer og åpne deg så mye med M.. Det er flott jeg blir så glad når du klarer det! Du fortjener kunn det beste:-)Er kjempe glad du lever vennen, det gjør meg godt<3

 • i en flodhests verden sier:

  sorry senn kommentar. har bare ikke vert her på en stund 😛 du vett hvem jeg er bør jafall vite for du viste 😛 .men ja vett ikke om du er innlagt ennda, men jeg skjønner hva du mente der oppe med hun. å jeg synes det bra det fungerte å at hun er slik. vil du ska stå på, å ha en god jul. gla i deg <3 http://hun-har-ingen-vinger.blogspot.com(de gales hus om d uhar glemmt meg)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.