Hm :-/

I går tok jeg med meg pusene og dro til Camilla. Det var godt å være der i natt. Prøve å tenke på noe annet, selvom det ikke var lett. Følte jeg var kjempe sur, og bare satt å furta og grynta. Men vi koste oss også da 🙂 Lagde litt julepynt, spilte spill, og sang singstar. Var kjempe koselig! Tusen takk Camilla, for at jeg fikk være hos deg i natt. Like greit at ikke jeg var aleine hjemme. Alene hjemme og fucked i hodet er ikke bra.

Tlf samtalen med T gikk greit, jeg klarer å fortelle ting litt bedre over tlf.
Hun skal ringe meg imorgen kl 12.30 så skal vi avklare ting rundt kokkoheimen, og om jeg skal inn dit for en periode.
Jeg er sykemeldt ut denne uken, muligens neste uke også..

På fredag skal jeg i begravelse ;( Gruer meg kjempe masse.
Onkelen til pappa som har vært der alltid, og føltes som en ekstra bestefar. Men du ville dette selv, du har hatt et strevsomt liv, og vært mye alene. Jeg håper du får hvile i fred. <3 Glemmer deg aldri.


Line Berg

7 kommentarer til Hm :-/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.