Dagen idag + innleggelse?!?

Vært i samtale idag. Fuuuuuuuucccckkkkkk – er det jeg har å si.
Ble snakk om innleggelse idag igjen…igjen..vi skal snakke mer om det til fredag.. Vet ikke om jeg vil eller ikke enda, det vil tiden vise, men blir jeg lagt inn på tvang på fredag, så kommer jeg til å klikke mentalt. Da kommer jeg til å spørre personalet om å gå en tur med de, og stikke av…. denne helga er jo bursdagen min for FAEN! jeg vil ikke avlyse den :'(

Anyways..prøve å skrive noen positive ting i bloggen idag da.
Har vært i tønsberg idag, tok toget, møtte Camilla, så besøkte vi Mari og Charlotte. Det var suuperkos, selvom jeg hadde mange rare-merkelige tanker i hodet, så klarte jeg faktisk å kose meg 🙂 Godjentene det ja! <3

Line og Camilla med grelle luer. hihihih <3

Liiineee. Charlotte fletta håret mitt, flinka! Har ny sløyfe, og ny hårfarge!!! 😀
I sure can fake a smile…

6 kommentarer til Dagen idag + innleggelse?!?

 • Martine sier:

  Håper du slipper det da! 😐 Du er nydelig uansett du <3

 • Laila sier:

  ooofff, ja, la oss håpe du slipper innleggelse på tvang hvertfall, og at du ikke blir innlagt til helga…du må jo få feire bursdagen din i det minste.du er så peeen line, skikkelig fint bilde av deg!! *klem*

 • i en flodhests verden sier:

  uff den er lei da 🙁 Håper det ordner seg å at du slipper det. isåfall evt kan drøye det til mandag. lykke til <3 håper du får være hjemme på bursdag din å feiere den om skal det : D Lykke til en masse du er fin jente.klemmer <3 http://hun-har-ingen-vinger.blogspot.com du vett hvem jeg er.

 • Caroline sier:

  Håper du slipper tvang, men "ikke tvang" kunne vel vært litt godt for & få slappa av?Høhøh, dødt dyr på hodet^^ xDMen det bildet av deg hvor du fake a smile, var utrolig NYDELIG!!! <3

 • Camilla Desiré sier:

  Håper på det beste for deg, samme om det blir innleggelse eller ikke..det som er best for deg. For om det blir innleggelse, så er det jo fordi det er det du trenger….glad i deg jenta mi..det vet du. Jeg er her for deg og støtter deg uansett hva som skjer! Ingen er som deg! <3 Say what ever you have to say, I'll stand by you.Be whoever you have to be, I wont judge you.<3<3<3

 • Kathrine sier:

  åååwh, finingen <3 du kler den fargen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.