Hello? Are you there?

Ville bare skrive et lite innlegg,siden det er en uke siden sist. Fy faen å tiden flyr. Har ikke vært logget på dataen på noen dager nå, og har vært hos camilla fra den 18nov. Skal hjem imorgen da. Men det har vært godt å være hos camilla noen dager nå. for jeg kjenner at jeg ikke har det noe godt med meg selv.


«So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground»Også har jeg vært så heldig å bli syk! Ikke dau-sjuk, men litt sånn vondt i halsen, bihulene, tett i nesa og litt grumsete i halsen, dvs IKKE svineinfluensa, gudskjelov! 😉

Idag har jeg fått bursdagsgave fra Camilla og David. Før-bursdags-gave, for jeg har jo bursdag neste helg(what!!!!). Time på en hudpleiesalong, og fått manikyr! Er SÅ fornøyd ass 🙂 <3 Tusen takk søteee !!

(okei ikke bry dere om pølsefingrene mine. Se på manikyren! Er drit fornøyd ass!!!)

Hmm, hva mer skal jeg skrive? Flere negative tanker og ting?! Nei, orker ikke det nå…Selvom jeg har en del ting jeg gjerne skulle fått ut og få lettet litt på trykket :-/ Egentlig burde jeg begynne å skrive litt hyggelige innlegg, for hvem vil vel lese om bare syting og jævelskap…..

Jeg og Camilla min skal se på film nå <3

3 kommentarer til Hello? Are you there?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.