tittelløst innlegg.

Denne uka har jeg jobba mandag,torsdag,og imorgen.

Har klart å surre bort den derre kode-dingsen til nettbanken da, det irriterer meg grenseløst. Har endevendt hele leiligheten liksom, for å prøve å finne den, for jeg skylder Tonje-vennen penger for «dropsene», hehehe 🙂 Også har jeg noen regninger som går ut den 15! Faen altså. Så jeg må ned i banken i mårra for å få betalt de, også må jeg bestille ny sånn kode-dings. Sjukt irriterende!

Fra mandag skal jeg begynne å bli sunn. Og til dere som vil følge meg, og se hva jeg gjør for å bli sunnere osv, så har jeg en egen blogg for det! Si ifra om dere vil ha linken, for den legger jeg ikke ut her 😉 Jeg vil gjerne gå ned et par kg, og jeg er kjempe motivert for å begynne! Lisbeth-vennen skal også være med, og vi skal motivere hverandre, så det blir bra <3

Imorgen skal jeg til Tbg etter jobb, sammen med Guro og Martine <3 Blir vel kanskje no julegave-handel, og HELT garantert noe til meg selv. Shopping is my own therapy! Også har jeg så lyst til å kjøpe ting så jeg kan lage såpe. Det er litt sånn koselig å sysle med, og lønn fikk jeg jo idag også, så jeg må kjøpe meg badevekt – det må jeg huske.

Var hos Camilla fra tirsdag – onsdag, det var superkos <3 Er alltid så godt å være med henne. Hun kjenner meg bedre enn noen andre, og det er godt å kunne fokusere på litt positive ting – for det finnes faktisk det også!

I helga skal jeg bare slappe av, hadde jeg tenkt.
Har vært bortreist mange helger nå, så. Tenkte å «smake» litt på «dropsene» jeg kjøpte av Tonje også, hæhæhæ. Den er litt intern.

Husk at jeg er glad i dere!
<3

6 kommentarer til tittelløst innlegg.

 • Kathrine sier:

  Har lyst å følga den bloggen din :)du har heilt rett i at det fins positive ting òg, og det e viktig å huska på <3

 • *Lis* sier:

  Jeg følger din blogg, den andre. Tenkte å opprette en selv også :)Jeg er supermotivert! Hehe.. NÅ lissom xDVET at det kommer utfordringer, men detta skal gå, er jo mitt eget beste lissom.Oooh, dropsene fra Tonje er the best! ;D HihiGlad i deg søta ! <3

 • Siv helene sier:

  Jeg vil følge den 🙂

 • Laila sier:

  jeg skal komme innom og motivere deg jeg vettu 😉 hehegodt du koser deg sammen med venner, de lyser opp dagen. håper helga din blir god vennen.klem.

 • Camilla Desiré sier:

  Ikke 'smak' for mye av 'dropsene' til tonja nå da, vennen.. 🙂 jeg henger meg på og vil bli sunn jeg å! 🙂 har begynt litt allerede faktisk..hihi..begynt å jogge litt igjen også *stolt*!bra at du hadde det koslig hos meg vennen..alltid kos å ha deg på besøk..bestejenta mii <3 utrolig glad i deg snupp <3

 • Elliande sier:

  Skal også begynne å skrive oftere i sunnhetsbloggen min 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.