tankespinn..

Helga: På fredag dro jeg til mamma for å sove over, fordi vi skulle opp tidlig(!!!) på lørdags morgen. Fordi vi skulle kjøre til Eidsvoll og Gringo skulle stilles ut på søndag. Vi titta litt rundt på lørdagen, så på alle hundene som ble stilt ut ogsånt. Er jo så mange fine, men det er så mange fjollete mennesker der også syns jeg. Men men, vi stilte ut Gringo, og jeg må innrømme jeg hadde litt for høye forhåpninger, det er jo bare 3.gangen han stilles ut, og han kom på 2.plass. Men jeg ble alikevel litt skuffet, for han er mye penere og flinkere enn de han konkurrerte mot. Jaja – sånn er nå det!

Mandag: Jeg begynner 07.20, og slutter 15.20. Laaaang vakt, fy søren altså! Kommer til å døøøø :-p Er nesten så jeg håper på å få svineinfluensa vettu, så jeg kan være hjemme. Blir så utmattet av å jobbe, også en ting til med jobben som ikke jeg skriver her, og jeg er sliten allerede nå, bare av tanken! Snakker om svineinfluensa. Noe jeg tror media har blusset så utrolig opp. Skal dere ta vaksinen? Det skal ikke jeg!! Overhodet ikke. De har ikke forsket nok på den, at det tør jeg absolutt ikke å ta sjansen på!

Tirsdag skal jeg i samtale på Dps igjen. Håper jeg får fortalt litt om hvordan jeg har det, for jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har det så godt akkurat nå. Vet igrunn ikke om jeg får satt ord på det heller. Faen altså. Hvorfor skal alt være så forbaska vanskelig?! Kjenner jeg blir så oppgitt over meg selv. Får liksom ikke satt pekefingeren på hva som er galt. Jeg føler meg så misslykket, verdiløs, stygg, feit, ekkel, slem, tiltaksløs, ja – jeg kunne ramset opp i en evighet, men det gidder jeg ikke. Tenker så ufattelig mye på ss. Hver eneste daag.

Noe jeg spør meg om hver eneste dag:
Hvordan kan jeg få hjelp, når jeg ikke selv vet hva jeg trenger hjelp til?!

7 kommentarer til tankespinn..

 • Camilla Desiré sier:

  Uff..det skal ikke være lett jenta mi.. :/ Tenker masse på deg, og savner deg. Er her for deg om du trenger meg, anytime <3 Jeg skal forresten IKKE ta vaksinen, så vet du det..hehe..!Jeg håper virkelig du får satt ord på det du går å bærer inni deg, og klarer å fortelle det til behandlern din..det er veldig viktig, og det blir alltid mye værre av å gå å bære på det alene..Love u, bebe :* <3

 • { Liljen } sier:

  Huff, den er vanskelig 🙁 Men kanskje du også kan få hjelp til å finne ut hva du trenger hjelp med? 🙂

 • Kathrine sier:

  det er ikkje alltid så lett å veta nei =/ vanskelig det der! eg tenke på deg jenta mi, håpa du finne ut av det! <3 glad i deg!

 • teamia.no sier:

  jeg tenker ofte de samme tankene som deg.hang in there. <3 noen er glad i deg.klem

 • Smurfen sier:

  smurfen vil snikke inn en liten hilsen til "tante" line du må komme på besøk snart da.. max å boff savner deg vettu 🙂

 • Laila sier:

  2.plass er jo veldig bra da line, med tanke på at det kun er 3 gang dere er med :Dnei, du vil nok ikke ha svineinfluensa heller, men noen dager fri gjør godt innimellom ja..jeg skal heller ikke ta vaksina!!!Jeg sliter med det samme selv, jeg aner ikke hva jeg trenger og det hele blir derfor så utrolig frustrerende..men det hjelper jo litt å få prata litt da i det minste..få ut litt tanker.klem til deg line <3

 • Blomst sier:

  HEhe, jeg har selv flere ganger ønsket å få svineinfluensa for å faktisk kunne ligge i senga og ikke eksistere på en måte.. Men vi får banke i bordet og satse på at den ikke kommer etter oss 🙂 Jeg skal heller ikke ta vaksinen. Kjenner igjen følelsene dine, og kanskje hjelper det ikke at jeg sier disse ordene, men du er ikke mislykket, ei er du verdiløs. Du er ei kjempepen jente og kjempesnill :)Spørsmålet du har mot slutten er det vel mange som har tenkt og på et eller annet punkt så søker man hjelp i håp om at de finner ut hva man trenger hjelp til. Er ikke alltid like lett å sett ord på det, men med tiden kanskje, baby :)Alle gode tanker til deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.