hva har skjedd siden sist?

Da har jeg utsatt, utsatt og utsatt bloggskrivinga! Nå er det nok. Jeg vil så gjerne skrive oftere, men jeg aner liksom ikke hva jeg skal skrive om noen ganger. Som jeg alltid sier «jeg skal prøve å skjerpe meg«.
-Denne gangen tror jeg at jeg mener det. Det er jo ingen som gidder å følge en blogg som bare kommer med nytt innlegg annahvert år…

Helga i sarpsborg hos Caroline kosa jeg meg kjempe masse. være med 3 gode venninner, alkohol, godterier, gla/hyper stemning 😀 det kan ikke bli bedre altså! Piercing tok vi også! Jeg tok en til i øret, legger ut bilder 😉
Kollasjen får Caroline credit for. Det er hun som har laget den, jeg stjal den uten å spørre også :-O

her er bilde av den nye piercingen min! Nå har jeg faktisk 12 hull i øra. Har 5 i dette øret, og 7 i det andre. Jeg er storfornøyd med den nye. Har også fått satt inn bioplast i industrialen min, for han på Piercing-sjappa Madison trodde at jeg ikke tålte metallet som var i kirurgisk stål, så jeg skal ha bioplast litt, smøre med piercing olje, og etterhvert sette inn titan-stang 🙂
Håper virkelig det hjelper altså, for å ta ut industrialen, dèt gjør jeg ikke!
Sånn ellers jobber jeg da. Er drit sliten når jeg kommer fra jobb, selvom jeg bare jobber 3 dager i uka kjenner jeg at det er _mer_ enn nok.
Igår var jeg hos Guro sammen med Marte Iren, og vi lagde såpe. Det var superkos:-)

Jeg har det ikke så veldig bra for tiden. Jeg tar meg nær av bagateller og små-ting som egentlig ikke er noe big deal, og tårene kommer lettere enn vanlig. Jeg tenker ennå mer enn jeg pleier, og det èr ikke bra.
Var i samtale hos behandleren min igår, da. Det var godt å ha samtale igjen, for det hadde gått alt for lang tid siden sist gang, selvom det var min egen feil. Har time på tirsdag igjen. Jeg er egentlig ubeskrivelig redd for å si hva jeg føler, hva som opptar meg og å snakke om ‘symptomer’.. Og jeg er vel ikke fullstendig ærlig når jeg sier «det går greit«. Ja, gidder ikke å komme med fler eksempler. Poenget er at jeg svarer ikke fullstendig ærlig på ting når hun spør meg. Jeg legger på litt, og later som det er litt bedre enn det det egentlig er. Vet ikke hvorfor jeg gjør det egentlig – kanskje fordi jeg ikke vet hva som vil skje om jeg forteller? Jeg mener..Dere husker vel hva som skjedde sist gang..

Bare sånn mens jeg er i gang med å skrive negative ting, så har det faktisk snødd idag. fyfaen i heeelvete. Jeg har ikke bestilt snø enda. det var ikke mye, men alikevel – det SNØDDE! lissom…Snø!? 🙁

Jajaj, tror jeg stopper der jeg.
Søte Tonje har forresten spurt meg om jeg kan legge ut bilder av leiligheten min i bloggen. Såklart vennen, det skal jeg gjøre. Må bare rydde litt først, ha ha ha 😉

8 kommentarer til hva har skjedd siden sist?

 • Camilla Desiré sier:

  Vet du hva vennen, jeg syns det er veldig viktig at du er helt ærlig med behandlern din om hvordan du har det, så får det skje det som skjer..det er jo for ditt eget beste vennen! <3 Hadde det kjempe kos i helga…gleder meg til neste gang <3 LOVE UU <3 <3 <3www.camilladesire.com

 • Cilla sier:

  det kledde du:) snø er jo bare best da:)håper du har det bra:D vil så møte deg en dag

 • Laila sier:

  hyggelig å se at du oppdaterer bloggen din ighen 😉 caroline og camilla får gi deg et spark bak..haha..digger piercingen din 😉 skjønner dilemmaet ditt ja..egentlig så vil man være helt ærlig..av og til, og kanskje for det meste, så er man jo det,men av og til så kommer det bare ikke ut. på sånne dager så ønsker man bare at behandlerne skal lese tankene våre og bare skjønne alt sammen av seg selv…da er det hvertfall ikke vi som sier noe selv..da blir ting enklere..hadde bare ting vært så enkelt..slenger en klem etter deg <3

 • Tina :)) sier:

  DROPS ice garnet har jeg kjøpt på ett garnstudio elns :p bruker 9mm nål :))

 • { Liljen } sier:

  <3

 • Marita-Lynn sier:

  Er nesten synd at H&M har så mye fint for tiden.. blir jo mer shopping gal enn jeg er til normalt. Hihi ^^ Fin piercing du har fått deg i øret 😉

 • Kathrine sier:

  Koselig med oppdatering søtaaa 🙂 Eg savna deg sååånn :oo

 • BLONDIE sier:

  Söt blogg!Besök BLONDIES rosa blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.