helg + hårklipp(?)

På lørdag dro jeg og Martine og møtte Melissa i horten, Ina kom litt senere. Vi vorsa og kosa oss hos typen til Melissa som bor i horten, og dro senere ut på Comeback. Et utested i horten. Hadde det kjempe gøy, dansa, drakk og kosa oss. Kjempe hyggelig kveld altså. Tok taxi hjem og var hjemme halv 3-3? husker ikke helt. men jeg kosa meg 🙂

imorgen har jeg heldigvis fri, deilig det.

så skal jeg prøve å skaffe meg time til hårklipp denne uka. og jeg lurer på om dere har noen tips til hvordan jeg kan klippe meg? jeg har egentlig tenkt litt på pannelugg, men vet ikke helt. FORSLAG??:-)

tirsdag skal både jeg og mamma i samtale på dps, sammen med psykologen min og overlegen.. det blir vel… spennende. og skummelt. gruer meg litt, men det går vel greit. så skal jeg på kveldsvakt både tirsdag og onsdag, og dagvakt på torsdag. så blir det langhelg. og helga (lørdag til søndag?) skal jeg tilbringe sammens med Camilla og Smurfen hennes, hehe ;-p fordi hun har nemlig bursdag den 25 okt<3

11 kommentarer til helg + hårklipp(?)

 • thea sier:

  det er kult med bob, da! har du vurdert det? :):)

 • lineffs sier:

  bob, er ikke det ganske kort? jeg vil ha litt lengde på håret, hehe:)

 • Laila sier:

  så godt at du har kosa deg i helga Line 🙂 å være med venner og å slappe av er digg!!!enig med thea, bob kan faktisk bli kult.Jeg hadde langt hår før, alt like langt, UTEN pannelugg. Det eneste alle frisører har foreslått for meg opp gjennom årene har vært bob, fodi jeg har så tynt hår.For ca. 3 år siden så skulle jeg sitte hårmodell, og atter en gang ville du klippe meg bob,MEN med en litt annen vri en den typsike og kjedelige. Jeg fikk litt lengde på den ene siden, og kortere på den andre siden + at jeg fikk pannelugg igjen for første gang siden jeg var lita. Det ble klipt kort bak, og oppå hodet, sånn at jeg kan rufse det til og få litt volum. Jeg ble kjempefornøyd :DOm du er villig til å få noe nytt og fresht, så la dem gjøre hva de vil, men du kan jo si at du gjerne vil beholde litt av lengden bare ;)klem.

 • Caroline! sier:

  Så bra dere kosa dere, MEN :Hvor er bildene??????? ;DSyns du skal beholde lengden din,Kansje bare klippe opp litt, skjev lugg og kansje ta striper f.eks? ;)Klem <3

 • Kathrine sier:

  behold det lange håret, eg trur pannelugg hadde vert drtitfint på deg!<3

 • Camilla Desiré sier:

  Bra du kosa deg i helga snupp <3 Det fortjente du 🙂 Syns du skal få pannelugg..tror du vil kle det 🙂 klippe håret litt kortere, men ikke for mye 🙂 Gleder meg til helga! <3 Love uuu <3 http://mollypollycrazychick.wordpress.com/

 • Linn Marie Hansen sier:

  aww, tusen takk :)Hørtes ut som en artig helg da! Lykke til hos dps, jeg gikk der en liten stund jeg også.

 • { Liljen } sier:

  Godt å høre at du kosa deg vennen. Du har jo så sykt tykt og fint hår da!!! Var skikkelig digg å flette det 😀 Lugg tror jeg du kunne passa ja.. Og beholde lengden men klippe opp det en del er jo veldig fint da 🙂

 • Martine Osmundsen sier:

  koste meg masse selv:D var dønn kos altså! 🙂 du er foresten blitt utfordrett på bloggen min 🙂

 • Martine Osmundsen sier:

  trur foresten du ville kledd bob som de andre her sier.. det er drit fint å inn nå ;P desuten er det jo hår å det vokser ut igjenn:)

 • gina grønnestad sier:

  Det er godt å høre at andre enn meg selv må komme seg til frisøren :P. vett ikke helt jeg.jeg bare klipper meg litt vanlig jeg da, kjedelig slik :P. godt å lese du kosa deg å hadde det gøy virkelig <3går nok bra skal du se ^^ klemmer til deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.