Liten update.

Wow. På 2 dager har jeg faktisk fått inn 22 bidrag til foto konkurransen! Håper virkelig fler henger seg på! Jeg kommer til å kåre 1,2 og 3 plass, hvor alle 3 bildene kommer i et innlegg, med link til bloggene deres (mulig alle bidragene kommer med i innlegget).. Men kun 1.plass får premie 🙂 Gleder meg til å lage fler konkurranser etterhvert når jeg har fått såpass bra respons..
FORTSETT Å SEND INN BILDER TIL FOTO KONKURRANSEN: http://lineffs.com/2010/11/12/konkurranse-1/

Sånn ellers, svinger det veldig. Men etter jeg har begynt nedtrappingen av Seroquel, føler jeg meg mer opplagt og mindre trøtt. Det føles kjempe deilig. Samtidig har jeg følt litt mer på rastløshet. Om det er fordi Seroquelen ikke gjør meg «dopa» lenger – og at jeg faktisk bare må innse at jeg ER rastløs, eller om det er Abilify’en som har en bivirkning, det er jeg usikker på..

I helga har jeg bare slappa av, og prøvd å kose meg. Spist god mat og bare chilla. Alikevel føler jeg meg ikke avslappet og uthvilt. Hmm.. Har hatt mye vondter i kroppen, og en del vondt i hodet. Nå prøver jeg, nok en gang, å slappe av med en film på tv. The Break Up.

Imorgen er det jobb igjen, kveldsvakt.
Onsdag er det ansvarsgruppemøte, og time med T. Gruer meg litt..

3 kommentarer til Liten update.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.