Dagens plus og minus.

Idag skulle jeg, som de fleste av dere vet, ha samtale med både T og legen ang meds. Jeg hadde gruet meg driiit lenge, hatt mye vondt i magen pga det, og når jeg endelig fikk surra meg dit, så fortalte T at legen hadde fått noe mer akutt, så hun kunne ikke være med i samtalen alikevel. FY FAEN å skuffa jeg ble. Jeg hadde mannet meg opp over lengre tid nå, også ble det ikke noe av alikevel. Etter mye om og men, så ble jeg tøff i trynet, og sa jeg kunne møte legen alene, siden da får jeg snakket med henne førstkommende tirsdag, og ikke om 2-3 uker. T kunne være med det første kvarteret, men så må hun gå ett eller annet sted. Men så lenge hun er der i starten, så kommer det sikkert til å gå bra.
Èn positiv ting med at legen ikke kom, var at jeg ble forbanna, og når jeg blir forbanna, så klarer jeg lettere å fortelle, forklare og svare på vanskelige ting.

Så timen idag gikk til å prate om en epost jeg sendte til T natt til onsdag hvor jeg skrev i korte trekk, hvordan ting er nå, hvordan jeg takler og reagerer på disse «tingene».. Psyk Akuttmottak kom inn i samtalen, og ikke faen om jeg skal dit igjen. No fucking way. Større rævplass har jeg aldri vært på. Vel, det er psykologen der som er ei ræv, da, og når man må være der å ha samtale med henne hver fuckings dag, NEITAKK!!!

Vi brukte også mye tid på å snakke om hvilke symptomer jeg vil dempe med de nye medisinene, og etterhvert ble det en ganske lang liste, faktisk. Heldigvis skal T informere den nye legen «Å» om min bakgrunn, og den lange smørbrød-listen vi lagde, slik at vi har noe å gå ut i fra. På den måten slipper jeg å forklare aaaalt fra nytt av, noe som hadde blitt vanskelig for meg. Heldigvis har T sagt ifra til legen at medisiner med vektøkning som bivirkning IKKE er aktuelt. *glad* For ellers hadde de IKKE blitt tatt, og det vet T.

Jeg måtte love å møte opp på Tirsdag (etter litt div som stod i eposten), så T stoler på meg, og jeg kommer til å møte opp.

Idag har jeg vært helt kake i hodet, dødssliten og lei. Så er det på’n igjen med jobb fra 0730 – 1430 imorgen. Kan tro jeg gleder meg. NEI. Vil helst ligge hjemme i senga mi og syns synd på meg selv, kose litt med kattene og bare SOVE. Meeen, jeg har bestemt meg for at jeg skal klare å pelle meg på jobb imorgen..

Peace peeps <3
Love u!

2 kommentarer til Dagens plus og minus.

  • jeg er stolt av deg vennen!!<3 bare så du vet det!!<3

  • Tonje sier:

    Kjære vennen min! Skjønner at du ble skuffa. Jeg er også sånn, at når jeg blir forbanna, går ting over stokk og sten.
    Jeg krisemaksimerer det noe voldsomt, selvom det kun er en liten filleting!

    Håper du får det bedre snart, husk, jeg er her for deg! Bare sende sms når helst på døgnet du vil! 🙂

    Snuppa mi, glad i deg <3 Du er helskjønn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.