var på dps idag – finally.

Endelig var T tilbake. Men det måtte jo være noe, selvfølgelig, så da jeg kom ned på dps’en sa kontordamen at T var litt forsinket, men at hun kom så fort  som mulig. Der satt jeg da, en halvtime å ventet. Jeg som er ganske unstable i humøret for tida, satt jo selvfølgelig å irriterte meg grønn over det…noe T merket. Det var også litt rart å komme tilbake dit, etter 3 uker ca(?) uten samtale, så det ble litt som å starte fra nytt. Eller ikke fra nytt, men det blir rart…klarer ikke å forklare. :p

Vi snakket først litt om hvordan ting går, og hun så på hele meg at ting går ikke bra, alikevel respekterte hun da jeg sa jeg ikke ville snakke om det mer, og vi gikk over til «utredningen», og tusen spørsmål om hvordan ting er. Det tykke heftet hun satt med da… Helst ønsket jeg at jeg kunne fått det med meg hjem siden jeg føler jeg klarer å svare litt bedre på spm da, men jeg sa det ikke, så hun leste opp, og jeg svarte så godt jeg kunne.

Mot slutten av timen snakket vi litt om neste time, torsdag 28/10 som da er med den nye legen på kokkoheimen, og skal være med i samtalen ang medisiner. Gruer meg som F, men jeg gleder meg til å prøve noe nytt, som kanskje fungerer på de vanskene jeg har…Håper bare jeg klarer å fortalt alt..

Nå sitter jeg og pusene mine å slapper av. Vi ser på Lille Miss Amerika. Ååååh som jeg hater det programmet..

4 kommentarer til var på dps idag – finally.

 • hater det programmet jeg å…kaller det barnemishandling 🙁

  håper du får noe som funker vennen <3

 • haaplos sier:

  3 uker er lenge uten behandling.. Nå må jeg vente 3 uker på neste psyk time også. Frustrerende…

  Får håpe du får du ut av neste time og at du får noe som funker for deg:)

 • Skjønner hva du mener med at det nesten er som å starte på nytt, når man ikke har snakket på veldig lenge. Hadde det slik selv tidligere, og irriterte meg grønn hver gang jeg fikk beskjed om å vente pga forsineklse osv… irritere, men slik kan jo skje hvem som helst for å si det sånn… Den neste timen kommer til å gå veldig bra tror jeg 🙂

 • Tonje sier:

  Synd at du sliter sånn, Line..
  Men faktisk går 3 uker veldig fort 🙂 Tenk, det skal ikke mye til for å få det bedre, og plutselig så er du frisk!

  Vet åssen det er å gå uten behandling.
  Jeg sluttet jo i behandling i januar, og hadde ingen før mai/juni. Det er de beste månedene jeg har hatt.
  Ikke NOE symptomer.

  Vet at du klarer dette her jenta mi!!!
  stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.