I say: hipp hurray – again.

Onsdag, altså igår, skulle jeg hatt time på dps hos T, men – nok en tlf, T er syk. Blir borte hele uka. GREAT tenkte jeg, nå som jeg virkelig trenger timene.. og skulle jo egentlig vært en psykiater med i samtalen ang medisiner, men jeg turte ikke møte opp for å snakke med henne alene. Har hverken sett henne før, eller vet hva hun heter. Skummelt. Da venter jeg heller til T kommer tilbake, jeg har jo allerede ventet kjempe lenge på å få nye meds, så jeg klarer vel litt til.

Håper virkelig jeg får noe for søvnen min, for jeg har slitt med søvn helt siden ungdomsskolen, og har prøvd alle «milde» preparatene. Melatonin – jævla naturpreparat uten virkning, Vallergan – JÆVLIG hangover, Tolvon – ingen virkning,  Zopiclone – ingen virkning og en jævlig smak i munnen på morgenen osvosvosv. Så kommer vi til de andre, Stillnoct/Zolpidem – Fantastisk virkning, men fastlegen vil ikke skrive ut resept på de til meg. Noe jeg KAN forstå, hvis jeg gidder, for jeg vet at de er vanedannende. Men som jeg prøvde å si til fastlegen: For det er ikke sånn at jeg sliter som verst med søvnen hver fuckings dag, greit jeg sliter med innsovning og at jeg våkner opp hundre ganger i løpet av natten til vanlig, men jeg kjenner det på kroppen de dagene jeg kommer til å streve ekstra for å sove , og det er DA jeg hadde tenkt å ta f.eks en stillnoct, jeg hadde aldri tatt det hver dag, for det trenger jeg ikke. Men NEIDA! Kanskje psykiateren har noen glupe ideer, det gjenstår å se.

Som en del av dere vet, sliter jeg ganske mye for tiden. Noen av dere leste hva jeg skrev på den andre facebooken min, og sånn er det. Er igrunn ikke mer å si. Det er feigt å se på døden som en eneste,enkleste utvei, men når man har strevd mer enn halve livet, så begynner man å bli dritt lei, og man begynner faktisk å se på de enkleste utveiene..


Line Berg

9 kommentarer til I say: hipp hurray – again.

 • Gina sier:

  jeg skjønner deg <3

  pillene i see it!

  skjønner det med enkleste ut vei!

  stå på ikke gi opp!

  sender deg tussen klemmer <3

 • linnk sier:

  blir veldig trist når jeg leser andre sliter, har lyst til å ta smerten for ALLE , men er i båten selv hvor jeg sliter myye nå. vi er mange der… vi kan bare «take it or leave it». ..viktig å se de små gledene i livet om det så bare er solen eller en farge vi liker.

 • Eline sier:

  *sender varme styrkeklemmer*

 • haaplos sier:

  Søvn er noe drit!!! Baah!!!

  Ønsker deg alt godt og at livet snart vil smile til deg.

  Klem

 • LM sier:

  Hei 🙂 Har du prøvd Atarax , Truxal, Nozinan eller Lithium for søvn? Hvorfor vil han ikke gi deg Stilnoct når du får/kan få Zopiklone/Imovane? det er jo like avhengighetsskapende det.

  • lineffs sier:

   Jeg har prøvd atarax ja. det funker ikke 🙁 men truxal,nozinan og lithium har jeg ikke prøvd. Vel, det har vel kanskje med at Zopiclone er innsovnings tbl, og Stillnoct er sovetbl. Fucka lege 😉

 • Kriztella sier:

  Det er så utrolig VONDT å slite med søvnen altså!! Håper aller helst at det på et vis går seg til av seg selv, slik at du slipper medisin – det hadde jo vært det aller aller beste. Men håper også at du får hjelp, slik at du får sovet godt om natta. For det fortjener du ♥

 • Kinemor sier:

  Håper søvnen ordner seg snart for deg.

  Mange klemmer

 • skyggebarnet sier:

  søvn er noe dritt.
  sliter veldig med den selv. slitt med den så lenge jeg kan huske. jeg vill bare sove godt liksom

  <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.