Snart ny diagnose.

Idag brå-våknet jeg kl 13.00 og kom på at, FAEN, jeg har time på DPS kl 13.30, så jeg lå 5 min før jeg spratt opp opp av senga, kledde på meg, fiksa håret og heiv meg på sykkelen nedover. Sykla som et helvete, mildt sagt, og jeg kom faktisk 4 min før tida! Hahah! 🙂 REKORD!

Jeg var jævelsk-trøtt da jeg kom dit, som visstnok var veldig tydelig, siden T kommenterte det. Hahahaha.
Derfor gikk timen idag ganske trått. Det skal jeg innrømme.

Vi snakket om diagnoser og symptomer, og hun lurte på om jeg syns det var viktig å finne ut hva  det er med meg, og om jeg noen gang hadde tenkt tanker om hva som kunne feile meg. Såklart vil jeg finne ut av dette, ikke bare for å ha en diagnose å blafre rundt med (for det er ikke tilfellet), men for å kunne bli litt bedre kjent med meg selv, hvilke rettigheter jeg har etter å ha fått en diagnose, og man får bedre hjelp tror jeg – hvis man vet hva det er man behandler. Plus at jeg tror det blir lettere for de rundt meg å få et navn på dette, slik at de også kan lese litt om hvordan det er for meg, hva de rundt meg kan gjøre, og alt det, dere forstår meg, det er jeg sikker på!
Såklart har jeg hatt mine tanker om hva som kan feile meg, eller om det virkelig er noe galt med meg. Hvem har vel ikke tenkt tankene er det jeg, eller verden som er gal? , hvorfor er jeg ikke som alle de andre? , hvorfor oppfører jeg meg på denne måten? og hvorfor passer jeg ikke inn?

Fokuset vårt fremover er hvertfall hovedsaklig å finne ut hva det er med meg. Hvilket navn, hviken diagnose, hvilken bås. Det blir spennende, men vanskelig. T har fått svar på kjempe masse allerede, både fra de rundt meg, og fra meg selv, men hun har så mange spørsmål igjen å få svar på, så hun skal sende meg en mail hvor jeg skal svare litt, hvis jeg får det til. Jeg gleder meg bare til å bli ferdig!


Line Berg

4 kommentarer til Snart ny diagnose.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.