Ros & Ansvarsgruppe møte.

Timen på DPS på torsdag gikk egentlig veldig greit. Jeg fikk ros fordi jeg endelig har klart å sette ord på noen av følelsene jeg har inni meg. Det er første gang i løpet av den tiden vi har snakket sammen, og jeg skal innrømme det at det tittet frem et lite smil om munnen min da T fortalte meg dette på slutten av timen.

Førstkommende onsdag er det tid for ansvarsgruppe møte igjen – noe jeg gruer meg til. Det blir meg, fastlege, T, mamma og damen fra opplæringskontoret. Det er også blitt sendt søknad etter sånn støttekontakt/koordinator-greie fra psykiatri tjenesten (som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg) som også har fått invitasjon til ansvarsgruppe møtet. Blir spennende å se om de har funnet noen, og hvem dette mennesket er. Jeg liker aldri slike «store» møter, særlig ikke når det er meg det gjelder. Da blir jeg den tause østersen igjen. Jeg hater det. Meeen, jeg har overlevd det før – så jeg overlever denne gangen også.


Line Berg

6 kommentarer til Ros & Ansvarsgruppe møte.

 • Kinemor sier:

  Så bra at du klarte å sette ord på følelsene dine Line. Du har kommet et steg på veien. Jeg er stolt over deg som har klart dette. Og vet du jeg smilte også da jeg leste innlegget ditt 🙂 Jeg ønsker deg lykke til med ansvarsgruppe møtet. Håper det går over allforventing og at det går din vei.

  *Klem*

 • Ida Aurora sier:

  Det er tøft av deg å sette ord på vonde følelser, så det har du all grunn til å være stolt av:)

  Lykke til på ansvarsgruppemøte, det går helt sikkert kjempebra:)

  Klem

  • lineffs sier:

   Tusen takk 🙂 Er ganske så stolt ja, for å sette ord på ting, særlig følelser har vært noe jeg har slitt med ganske lenge. Selvom det var ganske så ordinære følelser, så er det bra gjort av meg, føler jeg 🙂
   klem

 • kathrine sier:

  <3 flink du er vennen. Håpa møtet på onsdag går greit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.