Et lite (stort?) pip fra meg.

Det er en stund siden jeg har skrevet her nå, ja, men ikke stopp å stikk innom bloggen min for det om. Jeg har bare hatt en periode hvor jeg har hatt mye i tankene, og jeg har ikke hatt ork til å logge meg på dataen. Jeg har vært (og er enda) kjempe sliten av for lite søvn, «mye» jobbing og sosialisering, og jeg blir sliten av alt som foregår inni meg. Det gjør at jeg har vært en del syk fra jobben, sover lenge om morgenen, og holder meg hjemme. Dette kan gjøre at jeg mister lærlingplassen, når jeg er så mye borte, men å jobbe 80% er kjempe slitsomt, når man har en tilleggspakke under kategorien ‘psykisk syk’. Jeg skylder ikke på at det er kun derfor, men denne tilleggspakken er kjempe slitsomt å drasse rundt på.

Ja, jeg sliter litt mer enn vanlig for tiden. Det er som en bergogdalbane, hvor jeg enten sitter i kjelleren,eller er helt oppi skyene. Men jeg sier det går greit, og lever i troa om at jeg selv skal tro på den løgnen.
Jeg lurer på om de finner ut hva som feiler meg snart. Ikke at det er så viktig å ha navn på alt man sliter med, men jeg innbiller meg at det er lettere å behandle det som feiler meg, hvis man vet HVA det er. Jeg har jo fått en pekepinn – personlighetsforstyrrelse. Men vet ikke om det blir det, eller hvilken enda.

Jeg har vært 4 uker (?) uten samtale med behandleren min på DPS. Og jeg merker det utrolig godt. Selvom jeg ikke er så flink med ord, og er mest stille i samtalene, hender det det hjelper å bare være der å la hun lede samtalen, uansett prater jeg jo litt, da. Jeg er ikke heeelt som en taus østers. Imorgen skal jeg i samtale på DPS’en, og jeg gru-gleder meg, både fordi det er lenge siden sist, og fordi jeg har for mye jeg vil fortelle til at jeg kommer til å klare å fortelle alt..

Jeg har lovet dere et innlegg om babyene mine – dvs kattungene mine! <3
Det kommer – det kommer! 🙂 Jeg har også tenkt på å lage en konkurranse etterhvert, som innebærer litt kunnskap om bilderedigerings program, er det noen som hadde vært keen på å blitt med?

Peace,
<3

9 kommentarer til Et lite (stort?) pip fra meg.

 • linn sier:

  hallo godt å lese noen ord fra deg igjen.. fikk noen ord av en ansatt på krisesenteret jeg bodde som liten,og vil dele de m deg: – Livet er som en skoledag med sorger og gleder som hovedfag. I gledens stunder er det fest, i sorgens stunder modnes vi best..

 • laila sier:

  Koslig å se oppdatering fra deg igjen 🙂
  Trist at du har det som du har det,håper de kan kartlegge noe snart da,greit å ha en retningslinje hvertfall…sånn det høres ut for meg,så ligner dette på borderline eller bipolar..men de finner vel ut av det tenker jeg 🙂

  Lykke til med timen 🙂

  klem

 • lineffs sier:

  Tusen takk vennen 🙂

 • Meg sier:

  Koselig med oppdatering fra deg igjen 🙂

  Vet godt hvordan det er å stå uten diagnose, ettersom de aldri ser ut til å ha funnet en til meg. Nå sitter jeg jo faktisk med min helt egne symptom diagnose som ingen andre har. Har ofte tenkt at det hadde vært greit med en «ordentlig» diagnose for å få bedre hjelp.

  Lykke til!

  *klem*

  • lineffs sier:

   Takk 🙂

   Altså, jeg har et par diagnoser, men ingen som passer til de mest fremtredende symptomene, om du skjønner. Det er greit å ha noe å relatere seg til, altså, en diagnose slik at man kan lære seg selv mer å kjenne, kanskje andre forstår litt mer av problematikken man opplever hvis de har et navn de kan slå opp på nett for å lese om. Er du på «utkikk» etter en diagnose? Hvorfor finner de ingen som passer deg og dine symptomer?

   Ønsker deg også lykke til!:)
   Klem

 • May Kristine sier:

  Hei Line, godt å lese noe fra deg igjen:) Men det har sikkert vært godt med en pause fra nett og data også kanskje? 🙂
  Jeg skjønner deg veldig godt når det gjelder å ikke vite hva som feiler en.. Og har nok samme syn på det som deg, at det er en slags trygghet, om jeg egentlig kan kalle det det, å vite hva det faktisk er for noe. Når man har fått diagnose vet man i det minste, og slipper å gruble så fælt på det og å føle seg både usikker og forvirret. Dessuten er det jo greit å kunne ha et navn på det, så kan man også lese og lære litt om det, og får mer ro med det sånn sett:) Håper du får noen svar snart:) <3

  Masse lykke til med DPS! Håper du får fortalt det du vil, og at det går bra:)

  • lineffs sier:

   Tusen takk 🙂
   Det har vært veldig godt med en pause, selvom det plager meg litt at flere og flere slutter å lese bloggen min, siden jeg har hatt så lange mellomrom mellom hvert innlegg.
   Det er så sant alt du skriver. Har du fått tildelt en diagnose?
   Tusen takk, igjen! 🙂 <3

 • Kriztella sier:

  SAVNER DEG ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.