Ukes oppdatering.

Uken i korte trekk.

Mandag – Var i sandefjord for å se på en pusebaby som skulle gis bort. GLADNYHET, hun er nå min. Og jeg fikk ta henne med hjem samme dag 🙂 Jeg er nå stolt mor til 2 pusebabyer, lager et innlegg om de etter helga 🙂

Tirsdag – Var på harrytur med Akå og Tina. Koselig 🙂 Brukte masse penger jeg egentlig ikke har (hurra for kredittkort!), men må man, så må man. Mye billigere å kjøpe mat der, enn her i norge, så det så.
Etter det fikk jeg mld fra Guro, hun lurte på om jeg ville være med hun og mange andre å dra opp til Lier mentalsykehus, de byggene hvor det spøker. And so we did. Var skummelt, jeg var bare utenfor byggene sammen med noen av folka, men neste gang vi skal dit, skal jeg inn å se ass!

Onsdag – Bare slappet av hjemme med pusebabyene mine <3 Litt senere dro jeg og Guro ned til Martine og Rose Mari. Det var koselig 🙂

Torsdag – Idag har jeg vært hos pappa en  tur ! 🙂 POSITIV TING : Bestemor kommenterte at jeg hadde blitt tynnere, GENIALT, og jeg veide meg, og jeg veier faen meg 7 kg mindre enn det jeg vanligvis har veid. *Glad*
Nå skal jeg pakke litt til helga! ^^,

Fredag (imorgen) til Mandag – Jeg, Tina og Akå skal på danskebåten som går til København. En natt på båten, en natt på hotell, og en natt på båten igjen. Planen er å kanskje dra på tivoli eller i dyreparken i Køben. Blir najs! 🙂

Det var uken i korte trekk, var ikke mer spennende enn det 🙂
Peace <3

10 kommentarer til Ukes oppdatering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.