Bloggtreff 2010!

BLOGGTREFF JENTENE ! <3
25 – 27 Juni 2010.

Fredag kom vi til Larvik, vi skulle på det beryktede bloggtreffet. Selv hadde jeg gruet meg en del, men samt gledet meg mer 🙂 Selvfølgelig hadde jeg ingenting å grue meg til, men det blir en slags spenning innvendig. Vi kosa oss med Taco, pratet og koste oss.

Lørdagen skulle mange av oss ta piercing. Inkludert meg (såklart!). Så det ble en Medusa og en Conch på meg. Bilde kommer senere. Hun som piercet meg traff selvfølgelig en blodåre, så det blødde i sikkert 20 min i strekk, irriterende. Holdt på å svime av når hun tok medusa på meg. MEN jeg overlevde. Fikk negerleppe da, eller verandaleppe som det så fint kalles.
Vi hang litt på nordbysenteret – eller hva det heter? Og kjøpte litt diverse. Meg og Lisbeth måtte ha milkshake og McFlurry, og SÅPEBOBLER 😀 <3 plus at vi knabbet en ballong hver fra McDonalds. Etter hvert dro vi til Peppes Pizza og spiste, og tok med oss hver vår helium ballong hjem. Det ble drikking og prating, vi kosa oss MASSE (får ikke sagt det nok!).. Etterhvert måtte vi ringe peppes for å få flere helium ballonger siden det var så artig med stemmene våre som ble totalt forandret. Men vi måtte bestille en pizza for at de skulle komme på døra å levere. And so we did 😀

Vi hadde det AWSOME!
Selvom det er litt slitsomt å være så mange, klare å ta hensyn til alle inkl seg selv, men jeg tror det gikk så bra som det kunne gått 🙂 Jeg hadde en super helg, og jeg savner gjengen allerede!
Dette var helgen i korte trekk, det blir sikkert så mange innlegg om bloggtreffet så.. 🙂

Nå er jeg sliten.
Idag har jeg og mamma vært på handleragg. Jeg har kjøpt meg en bukse-tights, parfyme, 5 nye fisker + noe til akvariet,  litt div på butikken og selvfølgelig kjørt bilen med mamma vedsidenav. Nå sitter jeg å ser på paradise, skal snart legge meg hvis jeg blir trøtt så tidlig. Skal på jobb imorgen, dagvakt *gjesp*..

Har forresten sendt mail til T, behandleren min. En laaang mail om (nesten) alt jeg ønsker meg her i livet. Skal til henne på onsdag. *sommerfugler i magen* ..

PeaCe <3

12 kommentarer til Bloggtreff 2010!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.