23.06.10

Jeg driver å passer en kattunge, hvis jeg ikke allerede har fortalt det..? Hun heter Suzuki, og er 6-7 uker gammel. Kjempe nydelig. Jeg elsker dyr, og det er bare helt herlig å ha henne der. Jeg har en tendens til å føle meg alene, men når hun er her, så blir det liksom litt liv i leiligheten. En dag skal jeg skaffe meg min egen. Uvisst hvor lenge jeg skal passe henne, men hun skal tilbake til eieren sin i helga, siden jeg skal på BLOGGTREFF! <3 Håper igrunn jeg kan fortsette å passe henne etter bloggtreffet.. hihi..

Denne uka har jeg gjort dette:
Mandag var jeg på fisketur med Tina & Akå. Det var faktisk GØY selvom jeg egentlig ikke har tålmodighet til å hive ut og dra inn det snøre-greiene på fiskestanga. MEN jeg fikk en fisk. En ABBOR, og jeg er faktisk litt stolt. For jeg fikk den på første forsøk. Akå fikk også èn på første forsøk, men det var det eneste vi fikk også. Hah.
Tirsdag trodde jeg at jeg skulle på dagvakt, men det viste seg at jeg skulle jobbe kveldsvakt, men turen bar først til T på dps, jeg skulle i samtale kl 13.00. Da jeg var ferdig der, syklet jeg ned til byen for å ordne noe i banken, men det viste seg at jeg måtte ringe et annet sted for å få hjelp. Alt ordnet seg. Så begynte jeg på jobb kl 15.00.
Onsdag skulle jeg igjen på jobb, dagvakt. Begynte kl 8 idag da, så det var deilig. Var ferdig halv 3. Sykt slitsom dag, med møte som varte 2 timer, ny pasient osvosv.
Torsdag skal jeg på jobb, nok en dag. Dagvakt, og jeg begynner halv 8.
Fredag skal jeg også på jobb, halv 8 til 3, også kommer snillesnille David for å hente meg, også kjører han oss til Larvik, dvs vi skal på BLOGGTREFF!!!!!!! Det har jeg gledet meg sånn til utrolig lenge nå, det blir så bra å se alle igjen. Vel, nesten alle. En herlig gjeng, som jeg har blitt ubeskrivelig glad i. <3

Det var denne uken. 🙂
Nå sitter jeg å skriver en mail til T, siden jeg alltid får jernteppe når jeg sitter der. Jeg sitter nå å prøver å skrive ned hva jeg ønsker å endre på, eller rett og slett hva jeg ønsker. Mye av det stod jo i det forrige innlegget, så jeg skal ta med det.

Snart må jeg plukke opp telefonen, og ringe å bestille ny legetime.
Jeg må også manne meg opp for å ringe opplæringskontoret imårra, fordi hun har prøvd å få tak i meg lenge nå, og er bekymret, hun har snakket med avd lederen , og det er nok også en av grunnene til at hun er bekymret. Altså, bekymret over at jeg sliter sånn med å være lærling/klare å fullføre lærlingetiden og ta fagprøve –> få fagbrev. Kontakten min på NAV har egentlig foreslått at jeg skal sykemelde meg i 50% og søke arbeidsavklarings-penger, noe jeg igrunn syntes var en lur idè, men skal snakke litt med opplæringskontoret først. Hmm.

Jeg har så masse rare tanker i hodet mitt for tiden. Tanker jeg ikke helt klarer å sortere.
Det er mye av grunnene til at jeg ikke har skrivd så mye i bloggen i det siste. Hva skal jeg skrive? Hva skal jeg plukke ut? Hva er det ingen vits i å dele? I don’t know. Hvis jeg skulle skrivd ned alt jeg tenkte hadde det blitt et laaangt usammenhengende innlegg, og det er ihvertfall IKKE interresant.

Peace ♥

2 kommentarer til 23.06.10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.