Et lite(langt) Livstegn!

Ok, jeg gidder ikke å brette ut om hvor synd det er at det er så lenge siden jeg har skrevet, og at jeg skal skjerpe meg osv osv osv, for det gjør jeg HVER jævla gang! Dere begynner nok å bli lei, og jeg klandrer dere ikke 😉
Noen av dere har vel sluttet å følge bloggen min sikkert, fordi det er så inmari opp og ned med når jeg skriver her.. jaja.. får ikke håpe alle har gitt meg opp..

Den siste tiden har humøret vært veldig opp-og-ned. Har hatt det mye morro, men også tid til å sitte å tenke på alt som suger.  Jeg har vært en del med venner, og jeg har sittet en del alene. Festet og vært drita.com, grillet og passet en kattunge. Kattungen er her enda. Koser meg kjempe mye med den. 🙂

Har vært et par møter på DPS i løpet av tiden jeg ikke har blogget.
T: «Hva vil du endre på/ha hjelp til?»
L: «Jeg vil bare ha et normalt liv…»
T: «Hva er et normalt liv for deg?»
L: «Å være selvstendig, klare å jobbe, og å være glad for det jeg har»
Jeg har så innmari lyst til å klare meg selv sånn nogenlunde, tørre å snakke for meg, tørre å ringe. Jeg vil klare å jobbe, ta en utdannelse og være GOD i jobben min. Jeg ønsker å sette pris på de tingene og menneskene jeg har i livet mitt, jeg ønsker å være glad over livet jeg har fått. Jeg ønsker å ha et stabilt humør, og ikke være så uforutsigbar. Jeg har et inderlig sterkt ønske om å klare meg her i verden, se positivt på ting, klare å ta imot komplimenter.. Det er så mye jeg ønsker.

Dagens løsning: Camilla og shopping.
Line
+ Camilla = <3 Vi har da altså vært på shopping.
Jeg har kjøpt meg nye sko, onepiece, 4 singletter og 1 topp, sokker, neglelakk, kanin mat + litt kanin godis, litt bløtfôr og melk til puse-bebisen, og ananasjuice til meg selv! 😀

Gleder meg som en liten unge til bloggtreffet forresten 🙂 <3

8 kommentarer til Et lite(langt) Livstegn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.