update

Denne uka har jeg faktisk ikke sitti så mye på ræva. Hvertfall ikke i starten av uka, fordelt over så har jeg vært med Camilla og Cathy, Akå og Tina, Marte iren og Guro, Martine, Hans og Hanne. Det har vært koselig, selvom jeg har vært sliten. I løpet av uka har jeg også vært med på grilling, film, taco, bading osv.. Og selvfølgelig samtale.
Jeg har også sett ferdig One Tree Hill sesong 2 på TRE dager! hehehe :p

Jeg har vært sykemeldt siden 18 mai nå, skal ikke jobbe før 10 juni tror jeg det var? Det er ingen vits i at jeg er på jobb når jeg ikke har noe å gi til pasientene. Jeg har igrunn mer enn nok med meg selv. Sliten, sliten, sliiiten. Det har blitt noe kluss med lønninga mi da, så jeg håper det ordner seg før lønningsdagen den 12. Ellers blir jeg mektig irritert, for jeg trenger faktisk de pengene.

Idag er det lørdag. Jeg ANER ikke hva jeg skal finne på.
Får se ann, men tror det blir nok en dag hjemme, aleine. Hmm.

9 kommentarer til update

 • Kristine sier:

  SV: Tusen takk!! Sorry for veeeeldig seint svar, men visste ikke at jeg hadde trykt på «Jeg vil godkjenne alle kommentarer før de vises»… 😉

 • Sv: Jeg må nok skaffe meg den boka. Jeg er ganske så lik deg. Klarer ikke å konsentrere meg med å lese bøker, men boka til Regine leste jeg ut på en dag, og angrer ikke. Den boka kommer jeg nok til å ta fram de dagene jeg har det tungt.

  Så koos da.. Ja, hun virker som ei herlig jente, bare synd jeg brått mistet kontakten med henne. Vet ikke hvorfor, men er lenge siden vi har snakket sammen. Skrev faktisk til henne igår, men nå er det jo sommer, så ikke mange som sitter på nett da. Også er hun jo under behandling igjen, så regner ikke med at hun svarer med det første. Bare håper alt går bra med jenta.. Du får hilse henne fra meg om hun kommer på besøk da 🙂

 • Sv: Ja, boken er virkelig verdt å lese, uansett hvor fort eller sakte man leser den.

  Skjønner så ufattelig godt at dagene hennes er opp og ned. Onkel døde av kreft for snart 6 år siden, så jeg vet hvordan det er, og synes det er så ufattelig trist at Melissa netotpp fikk det. Men alt virker som å gå bra for tiden, og jeg vet hun kommer til å bli frisk.. Bare håper at ikke alt går henne i mot, og at hun klare å holde motet og hodet oppe, for hun fortjener det aller beste.

  *klem*

 • linnkarin sier:

  hei line godt å lese noe fra deg igjen. Er glad ting går litt bedre, eller tar jeg feil? Du fortjener i hvert fall ikke slite m det du gjør. Stor klem

 • <3

 • caroline sier:

  <3

 • Siw sier:

  Det er så urettferdig at dere kan sitte å grille å kose dere i varmen, mens vi faktisk hadde hagel i går..!
  Jeg vil å ha sommer, sommer og varme, selv om jeg aldri bader, aldri kler av meg, så vil jeg jo ha sooool… kansje jeg å kunne gjøre noe utenfor husene?

  Jeg skulle jo lage meg nye blomsterbedd.. ha ha, mye vits når de fryser ihjæl.. 🙁

  Å hvorfor i Hææææl….! må jeg kjøpe 5 sekker med blomstejord når jeg ikke trenger 1 sekk engang? for de selger ikke 1 sekk, men 5…!

  Du den serien one tre hill , er den bra?
  Jeg tar den opp hverdag, men har enda ikke sett en eneste episode, teite meg, den virker så ungdomsakti, med vakkre, unge mennesker, uten et problem annet enn en kvise, med foreldre med masse penger, slike serier gjør meg deprimert..

  Ellers så ser jeg at det skjer ting i kommentarene du får, men jeg får desverre ikke lest ordentlig, siden jeg ikke kommer inn på de andres sider, tror det er for jeg har en annen bloggtype eller hva?
  For du må kommentere meg, før jeg kommer inn på bloggen din igjen, syke greier egentlig…

  Mange klemmer fra den frozzene… 🙁

 • kathrine sier:

  gleda meg te å møta deg att 😀

 • <3 <3 <3

  SV; er ikke så mye billigere for kamera i spania enn i norge, litt men ikke mye.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.