Gledelig nytt :-D

JEG SKAL FLYTTE FOR MEG SELV!!
Har fått meg leilighet!!! JIPPI.. Får nøkkelen den 1 August, faktisk. Gleder meg som en liten unge ass 🙂 Så idag har jeg og mamsen vært på dag’s marked og kjøpt litt diverse! Så skal vi til Ikea neste uke. Det blir bra! Det er «hemmeligheten» min. 😛 haha. sikkert ikke så stort for dere, men for meg er det drit stort!! jeg er så glaaaad!! Må ha innflytnings-fest da, noen som vil komme? xD

Idag har jeg kommet hjem etter en uke hos Camilla! Det har vært kjempe kos! Har hatt det drit bra lissom 🙂 Skal legge ut bilder ogsånt litt senere!!:-) <3

Også gleder jeg meg DRIT mye til bloggtreffet hos Caroline! Gruer meg litt også, men jeg tror det blir drit bra:-) Gleder meg sånn til å møte alle dere jeg ikke har møtt enda, seriøøøøst, jeg gleeeder meg 😀 Må bare finne ut åssen jeg og Camilla skal komme oss dit. Hihi, men Caroline,om du leser dette,kan ikke du forklare litt om åssen vi skal komme oss til deg? Vi tar mosse-ferga over, men videre etter det, så aaaaner jeg ikke åssen vi skal komme oss til deg :-p buss? tog? hihi. 🙂
Idag skal jeg bare slappe av ass. Har blitt litt for mye alkohol i det siste, så nå trenger jeg en pause, selvom det frister å dra ut på fest i dag også :-p Men vet ikke om det er noe som skjer, så, jeg blir bare hjemme å koser meg med Scrubs – sesong 4 🙂 digger den serien ass!!
Imorgen skal jeg å stefaren min på road-trip. neida:-p skal kjøre til Hof å sjekke ut noen hvitevarer på et sted som heter Norcool, eller noe. Trenger egentlig bare vaskemaskin og fryseboks:-) Kjøleskap er det i leiligheten, men den er så liten at jeg vurderer å kjøpe et nytt 😉 Får se ann priser ogsånt da, hvis det er åpent imårra.
Også savner jeg hunden min.
Cindy <,3 du er dypt savnet altså!!
Skal forstørre bilder å henge rundt i leiligheten. Du skal aldri glemmes!!

12 kommentarer til Gledelig nytt :-D

 • Swampoline sier:

  Gratulerer!så koselig å høre!

 • Solveig Irene sier:

  Ojoj, så moro! : D Gratulerer!Er det i holmestrand det også da, eller?

 • lineffs sier:

  Taakk 😀 <3Jepp, det er i holmestrand:)

 • *Lis* sier:

  Gratulerer vennen miiin xD

 • Caroline! sier:

  Dere må evt gå eller ta taxi til et sted jeg kommer og skriver hva heter når jeg er mer våken^^ xDOg times ekpressen derfra,Så møter jeg dere i byen i Sarpsborg ;D

 • ♥Camilla Desiré♥ sier:

  Jeg er med på innflyttings fest xD 😀 Blir bra å få seg noe eget ja 😀 <3 Mosekose <3

 • lineffs sier:

  okeei:S blir en dyr reise det her, lettere sagt. ikke bra for meg som må bruke penger på leilighet nå, men vi får se da :S

 • Kristine sier:

  Jajaj, Kommer jeg ;P Hehe. Klem Kristine! 😀

 • May Kristine sier:

  Hei:)Så moro, bra nyheter da! :DSkjønner godt at det er stort, har vært igjennom det samme et par ganger, er herlig følelse å vite at man skal få bo for seg selv og alt som hører med! 🙂 Gratulerer:DVisste forresten ikke før igår ellerno at du bodde i Holmestrand. 😛 Bare et kvarter eller noe herfra det. Rart:PLykke til med leilighet og greier! 🙂

 • lineffs sier:

  Bare å komme det, kristine;)May Kristine;Jaa, er dritglaad:D hehe. Takk:)Jøss, ja, så rart, hihi ;p hvor bor du?:)Tuusen takk :*

 • liseliten sier:

  Gratulerer med leilighet og at du skal flytte for deg selv!!! Så utrolig gøy!! :DJeg gleder meg også til bloggtreffet, wohooo!!!

 • lineffs sier:

  Tusen takk søtaa!! 😀 gleder meg så uendelig til å møte deg og alle andre!!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.