Et positivt innlegg!! :-)

Denne helga hadde jeg egentlig tenkt å slappe heeeelt av, bare være hjemme å daffe fordi jeg har vært så sykelig sliten i det siste, men så fikk jeg mld av Camilla mii, og både hun og jeg trengte hverandre, så jeg tok toget til henne etter jobb da jeg hadde pakket ogsånt. Angrer IKKE på det!

Igår bare prata vi, så litt på tv, gikk litt turer med Max, var på butikken et par ganger, og vi spiste ost og kjeks. Det var godt 🙂
Idag har vi vært på legevakta, Camilla ble dårlig i natt stakkar, og hadde ekstreme smerter i magen, så etter en søvnløs natt for henne, dro vi på legevakta, og de konkluderte med en betennelse ved levra, så da bar det på apoteket og hente ut litt diverse resepter. Etter det daffa vi litt (eller egentlig veldig mye), satt litt på dataen, sov litt osv.
Vi var også en tur på hvaltorget, og jeg måtte jo selvfølgelig handle noe da (shoppemani tror jeg), så da ble det 2 topper – en fresh grønnfarge og en blå, 1 søt blå tskjorte med knapper, og en hvit topp som jeg måtte ha på meg med en gang!! ELSK! <3
..Vi sminket oss, og gjorde oss klare til å spise ute. På en gresk resturang som heter Zorba. Det er DRIT god mat der! Så tusla vi hjem, og skulle ut med max igjen 🙂

SÅ kommer høydepunktet for idag! Jeg og Camilla har vært FLINKE, SNILLE JENTER i kveld!
For vi var ute med Max, gikk litt i parken i Sfj også hørte vi et vindu knuse, og så 4 gutter som løp vekk, bråka og lo. Så jeg og Camilla bestemte for å ringe politiet, jeg trossa tlf angsten, og ringte!! tro det eller ei.. Og de kom med en sånn stor kassebil. Så vi var borte å snakket med dem, forklarte litt osv, og de snakket med noen folk som stod på bussholdeplassen der de guttene hadde stått (uheldigvis gikk de fleste på en buss som kom rett før politiet), så vet ikke om noen av de som stod igjen var med på det. Etter vi hadde forklart og gitt fra oss navn og tlf nr, tusla vi hjem igjen. Og nå sitter vi her.

Det var deilig å kunne skrive et langt positivt innlegg altså.
Nå skal vi ta litt køddebilder, og noen fine, så skal vi ta på ansiktsmaske og se på «Luftslottet som sprengtes», muligens spise litt is. Jeg klarer meg ikke uten is 😛

Imorgen kommer det kanskje et nytt innlegg 🙂
Vi snakkes! <3

7 kommentarer til Et positivt innlegg!! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.