Hepp hepp!

Hei!

Det går visst lenge mellom hver gang jeg skriver her.
Og jeg har egentlig ingen unnskyldning for at jeg ikke blogger så mye heller.

Sommeren nærmer seg med store skritt, og jeg ser frem til å ligge å steike i sola, bade, og bare kose meg. 🙂 Det blir så deilig!!

Det er noe med pus igjen da, hun har slikket vekk pels på to av beina sine, det ene bakbeinet og det ene frambeinet. Noe som egentlig gjør at jeg blir bekymret. Nettopp fordi hun slikker vekk pels når hun har vondt, og jeg vet ikke hvor hun evt har vondt når hun slikker vekk pels fra beina. Hun hadde jo UVI og slikket vekk pels på magen ved blæra, nettopp fordi hun hadde vondt og ubehag, så NOE må det vel være?! Aff… Det er noe hele tiden, føler jeg.
Har kjøpt nytt fôr til henne, Taste of the wild heter det. Nå bruker jeg Hills urinary stress + Eukanuba overweight/sterilized, blander de to. Veit ikke hva jeg skal gjøre, men vi har time hos dyrlegen til mandag kl 11.45, så får vi se! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.