Hestegal? Titt her.

Jeg har alltid hatt en drøm om å få lov til å ha en hest.

Dessverre har ikke den drømmen gått i oppfyllelse, men jeg har jobbet på en gård i 2 år, hvor jeg fikk lov til å ri så mye jeg ville, og gjorde alt hestearbeidet. Nå kan ikke jeg skryte på meg at jeg har gått på rideskole og alt sånt, men jeg er heller selvlært, på en måte, lært av andre, og funnet ut av meg selv. Det jeg gjorde på gården var akkruat det samme som om jeg skulle hatt min egen hest. Renset hovene, fôret hestene, koset med de, rideturer, møkket i boksene, og ja, you name it.

Nå som jeg ikke jobber på den gården lenger, kjenner jeg at jeg savner utrolig mye, det å være med hestene. Selvom hun som driver gården har sagt at det er bare å komme for å stelle med hestene, er jeg avhengig av kjøre for å komme dit, fordi det ligger litt kronglete til.

Er du litt hestegal, og kanskje ikke har tid eller mulighet for å ha din egen hest? Kanskje har du din egen hest også, men vil spille et spill med hester?
Da vil jeg absolutt anbefale Star Stable! Dette er et spill hvor du kan konkurrere i veddeløp, stelle med dine egne hester i en egen stall, og løse mange mysterier. Velg og tren din egen hest, løs tusenvis av oppdrag, og spill med vennene dine. Bli med på eventyret du også!

Selv spiller jeg Star Stable, og syns det er kjempe artig.
Man kan liksom drømme seg bort i hesteverdenen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.