Hei! :)

Herregud, nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her.
På tide? Ja tror da egentlig det. Siste innlegg ble skrevet i september. Håhå!

Den siste tiden har jeg rett og slett bare jobbet, vært med venner, festet litt, og slappet av, sånn ca?
Jo, var på danskebåttur fra 27-29 desember, tror jeg det var? Det var awesome altså. Kjempe gøy!

Ellers har det jo vært nyttårsaften, og vi har til og med begynt på et nytt år.
Kjære vene, jeg fatter ikke hvor tiden blir av. Hm. Dagene bare flyr avgårde.

Jeg jobber og sliter, da. Hahah. Noen ganger blir man god-sliten, sånn sliten i kroppen og vil bare sove, mens andre ganger blir man sliten i hodet, og vil egentlig bare skru av hjernen. Men, det er sånn det er. Jeg trives så inmari godt der jeg jobber, at jeg har nesten ikke ord. Jobber med fantastiske mennesker, og pasientene er jo herlige på hver sin måte. Hihi. Er blitt glad i disse gamle menneskene også da.

Sånn som idag kan jeg si; HELG! Woooho.
Har jobbet dagvakt idag, så jeg var oppe før hanen galte idag. Kl 06 ringte vekkeklokka, og jeg var nesten litt fortumlet, og visste ikke hvor jeg var. Hah! MEN, jeg spratt opp, kledde på meg, sminket meg, og tasset ut til bussen. Måtte ha brodder på beina både idag og igår, for det er jo svineglatt utafor her, og oppover veien jeg bor. Og resten av Holmestrand også, igrunn. Så jeg er glad jeg har fått låne brodder!

Peach fyller 5 år i mai, da. Det blir stas. Jeg har faktisk hatt hun fra hun var 8 uker. Jeg er veldig knyttet til pusejenta mi, samtidig som at jeg tror hun er knyttet til meg også. Idag f.eks, kom jeg hjem fra jobb, hun hadde vært ute mens jeg var borte, og da jeg kom hjem kommer hun løpende mot meg og mjauer i ett sett. Akkurat som at hun er super glad for å få meg hjem igjen. <3 Smelt! Hun fikk bløtfôr av meg da, så da er jeg vel tilgitt for å ha kastet henne ut på mårran idag.

Nå ligger jeg bare på sofaen å slækkern med fillekatta mi.
Så jeg får heller skrive mer en annen dag! 🙂

*KLEM*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.