Dag 7: deg om 10 år.

dag 7 – hvor vil du være om 10 år..?

Hvor jeg vil være om 10 år ja. Først og fremst, så har jeg klart lappen, gjort ferdig utdannelsen min (helsefagarbeider), fått meg en fin kjæreste, et barn eller to?, og bor i drømmehuset. Peach, katten min skal selvfølgelig være med. Jeg håper også at jeg har fått en stabil jobb. En hund har jeg også tenkt å skaffe meg, men det er ikke første prioritet. Jeg skal bo her i holmestrand, nær min aller beste venninne, som også har barn på samme alder med mine (forhåpentligvis), våre barn skal bli bestevenner, for det har vi bestemt, og vi skal ha vinkvelder og bare nyte livet.

Syns dette var et kort lite sammendrag av det jeg ønsker meg har skjedd om 10 år.

hvor vil DU være om 10 år?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.