Dag 2: hva ønsker du…?

Da var vi kommet til dag 2 i utfordringa.

Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå? Gjerne bilde.

Det jeg ønsker meg mer enn noe annet akkurat nå, er å få tilbake hukommelsen min, konsentrasjonen, og å få livet mitt «tilbake».
Jeg har av en eller annen merkelig grunn fått svekket hukommelsen min, noen mener det kanskje er pga vanskelige ting i barndommen min, at det å glemme har vært det eneste jeg klarte. Jeg sliter med å huske ting jeg gjorde igår liksom, og det er sinnsykt frustrerende, for jeg vil jo huske!! Jeg blir så lei meg, irritert, og oppgitt, og håper det går an å gjøre noe med, slik at jeg får til å huske igjen.

Svekket hukommelse OG konsentrasjon er en dårlig kombinasjon.
Hvis jeg skal lese noe viktig, så glemmer jeg det, eller så klarer jeg ikke å konsentrere meg. Det er enten eller, ellers er det en veeeldig god blanding. Dette er en av grunnene til at jeg ikke klarer å fullføre det jeg har startet med. Og det SUGER!

Det at jeg vil ha livet mitt tilbake, har rett og slett noe med at jeg ikke husker, ikke klarer å konsentrere meg, og at jeg er «avhengig» av alle til alt mulig.
Jeg vil være fri, jeg vil klare alt alle «normale» mennesker klarer, jeg vil være glad og fornøyd, ikke den grinete jenta med berg og dalbane humør, som ikke takler å være aleine hjemme. Jeg vil klare meg selv, ordne opp i ting selv, være glad og fornøyd, smile – og mene det, fikse nattesøvnen, og ordne opp i livet mitt, rett og slett.

Det er det jeg ønsker mer enn noe annet akkurat nå.
Bilde blir det ikke, fordi jeg ikke vet hva slags bilde som skulle representert dette innlegget.

> Line

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.