Hei og hopp!

Her kommer en liten oppdatering over hva jeg har gjort den siste tiden.

03. Mars : Tok jeg meg fri fra jobben, for jeg visste at legen kom til å skrive ut sykemelding til meg, da jeg skulle til han kl 15.15. Pratet litt løst og fast med han da, men jeg glemmer jo nesten det viktigste å ta opp hver gang da :p Jeg sliter jo sånn med ryggen, og jeg glemmer å si det hver gang! Nå har jeg begynt å slite med det venstre håndleddet også,så jeg lurer på hva som skjer..

04. Mars : Jobbe 15.00 – 22.00 Blir ikke stort å gjøre når man skal på kveldsvakt. Man rekker ingenting.

05. Mars :
Jobbe 7.30 – 14.30, Møtte Melissa etter jobb da! <3 Det var superkoselig! Var så godt å se henne igjen altså, for nå har det vært lenge siden!! Handlet litt ny sminke ogsånt da (sjokk!). Prata mye og jeg fikk hilst på Doug (hunden til Melissa),han var bare DEN hjerteknuseren da, hellandussen 😀

06. Mars : Stod opp bittelitt tidlig idag, for vi skulle til den nye leiligheta mi og ordne litt. Var ikke stort vi fikk gjort, da det går litt sakte med oppussinga.  men jeg støvsugde sofaen og vi satte den ut i stua. Så dro vi hjem, og jeg stakk til Tina & Akå! <3 Vi handla mat og godis, så lagde vi taco, og så på film. ‘Hundehotellet’, og ‘2012’. Hundehotellet er en søt film, men 2012 er ikke en typisk film jeg liker, den handler om verdens undergang osv, og jeg skal ærlig innrømme jeg blir ganske så redd når jeg ser sånne filmer.. men men.
Det ble litt sent når jeg var hos de, men det var bare koselig! tæhæ:)

07. Mars :
Ble hentet av mamma, og når vi kom hjem spurte hun om jeg ville være med på kino! lurte jo selvfølgelig hvem film det var, og når hun sa ‘Alle mine kjære’, så ofcourse jeg ville være med! hadde jo snakket om den tidligere denne uka. Den var forholdsvis lang, 2t og 30min tror jeg, men tida gikk utrolig fort. Merkelig film, men også bra, den var verdt pengene, og jeg anbefaler den! 🙂

Idag skal jeg bare slappe av. Har betalt 3 regninger, og meldt ny flytting. Nå skal jeg brette sammen litt klær, og etterhvert sette meg ned å se på scrubs sesong 6 🙂

9 kommentarer til Hei og hopp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.