trist idag.

Jeg er ikke spesielt glad i dag. Nok en helg, hjem til et ufattelig tomt hus. Tingene hennes ligger fortsatt fremme, og det er godt. Trygt og godt. Jeg savner henne så masse. Det er så vondt. Det går ikke en eneste dag uten at jeg gråter for deg, Cindy. Jeg tenker på deg hele tiden. Du var spesiell, alle elsket deg, og visste hvem du var. Du var bare god og snill, alltid.

Vi har sendt et brev til damen vi fikk Cindy av.
«Hei Anne Grethe.
Tenkte jeg ville skrive til deg for å fortelle at nå er Cindy død, 11 år gammel. Vi har mistet en glad og trofast venn, og huset føles uendelig tomt. Cindy har vært en frisk hund hele livet sitt, men i vinter begynte hun å ‘skrante’ litt. Orket ikke å gå lang tur hver dag, virket mere sliten. Vi var hos dyrlegen i mars, for helsesjekk, siden hun var blitt en gammel dame. Dyrlegen konstaterte grå stær på begge øyne, og en del ufarlige fettkuler rundt om på kroppen. I tillegg hadde hun mye snørr i nesa, noe som kunne skyldes et fremmedlegeme der. Vi ble enige om å se an dette. I mai var vi igjen hos dyrlegen, da det var mistanke om livmorbetennelse. Hun ble undersøkt, og det viste seg at hun hadde det. Cindy fikk antibiotikakur som hjalp, og vi var kjempeglade for det! Det betydde jo at vi fikk beholde henne enda en stund!
Men så, søndag for snart 2 uker siden, etter 4-5 kjempe kraftige nys, begynte hun å blø neseblod. Dette stoppet etter ca 30 min, men vi fikk time hos dyrlegen for undersøkelse.
Kort fortalt, så viste det seg at hun hadde en dødelig kreftsvulst i nesa, som også hadde ‘spist’ seg ned i overkjeven hennes. Veterinærhøyskolen i oslo ble kontaktet, og de sa det samme. Etter anbefaling fra dyrlegen og høyskolen, ble vi enige om at hun skulle få dø.. En kjempetrist avgjørelse!! Vi satt hos henne hele familien da hun sovnet inn. Nå må vi leve videre på alle de gode minnene hun gav oss.
Tusen takk for at vi fikk bli kjent med Cindy!
«
———————————————–
Ellers koser jeg meg med Camilla i hverdagen. Vi har det kjempe ålreit sammen, selvom vi har fått mye tilsnakk for diverse ting. Jeg kan ihvertfall være HELT meg selv når jeg er med henne, og det føles ganske godt. Mega glad i Camilla, ja!! <3
ØNNÅÅÅÅ!
internt. hahaha :-p
Imorgen setter vi opp badebassenget! JIPPII!

9 kommentarer til trist idag.

 • Solveig Irene sier:

  Så utrolig trist alt sammen. Vondt å lese.. Men tror nok dere gjorde det eneste rette. Hun hadde ikke hatt godt av å gå med smerter heller.Men forresten, hun Anne Grethe.. Er hun en oppdretter fra Inderøy? Isåfall fikk vi også hunden vår derfra 😉

 • lineffs sier:

  Ja, og det er kjempe vondt. Vi gjorde det eneste rette, det er sant som du sier.Anne Grethe bor i Våle. Aner ikke hvor inderøy er ;-p hihi 🙂 hvordan hund har du? <3

 • Solveig Irene sier:

  :] <3Ok, da var det bare tilfeldig at de het det samme, da. Det er i Trøndelag et sted. Vi har en spansk vannhund på 10 mnd, Tuva heter hu. Har noen bilder av henne på bloggen under kategorien dyr, hvis du har lyst til å se^^

 • lineffs sier:

  Åja ok 🙂 Hihi. Aww, de er søøtee!! selvfølgelig vil jeg se, jeg elsker hunder 😀 <3

 • ♥Camilla Desiré♥ sier:

  Tenker på deg line mii <3 skjønner at det er vanskelig, ja…ØNNÅÅÅ!!xD Vi har det helt konge sammen da!! 😀 Evig mega gla i deg snupps! <3

 • Solveig Irene sier:

  Sv: Ja, ikke sant :'D

 • Caroline! sier:

  RIP Cindy <3Hun har vaffal fått et godt liv av deg vennen^^ Ikke at det hjelper på sorgen, men det er godt og vite man har gitt dem et godt liv <3Tenker på deg vennen <33Tilsnakk!!!! :O *fyyy*Nejda!! det er faktisk morro med litt tilsnakk fra personalet ;DHahah, hva har dere i panna^^?Klem <3

 • Kathrine sier:

  <3 miss u

 • lineffs sier:

  Caroline;Jaa, jeg håper jeg har vært med på å ha gitt henne et godt liv!!Takk søta<3 Gleder meg til bloggtreff:D<3Ja, det er det.. hæhæ;P Vi har Uno-kort i panna. Hyyypre? Neeei, det har vi IKKE sett :Pklemme <3<3Kathrine; Miss u too baby!! Var så leit at jeg ikke kunne bli med på når du var i oslo, men jeg orka rett og slett ikke, pga Cindy:/ Men skal du på bloggtreffet?:)MEGA glad i deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.