I don’t want to grow older.

Bursdagen min nærmer seg med stormskritt.
29.November blir jeg 22 år. Kjenner jeg både gruer og gleder meg.
Jeg hopper stadig ett steg fremover i den O’Store voksen-verdenen.
Skremmende egentlig.
I don’t want to grow older.
Men sånn er det visst, for alle og enhver. Man eldes, og må oppføre seg deretter.
Det som er synd med å ha bursdag, er at man gjerne vil ha hele familien samlet for å feire denne «store» dagen. Noe jeg bare kan glemme, iogmed at det er mye uenighet, krangling og dustete ting sagt og gjort innad familien. Trist. For jeg skulle gitt såå mye for at hele familien kunne vært samlet på MIN dag.

Mange på min alder har allerede fått kjæreste, barn, hus og bil, mens jeg står stille, rører meg ikke LITT fremover engang. Kjempe frustrerende for jeg skulle gjerne vært en av «de» selv. Nok en ting jeg bare kan glemme, for jeg har et par ting som må ordnes og fikses i hodet mitt før jeg i det hele tatt kan begynne å TENKE den tanken.

Menmen.

Dagen skal ihvertfall «feires».
Skal først på den beste jobben, deretter skal noen av familien samles, for å feire. Det blir vel koselig, mtp hvem som kommer, men jeg skulle, som jeg sa over her, gjort ALT for å hatt hele familien samlet. Men det får jeg ikke, så jeg får vel slutte å tenke på det nå.

Har allerede fått en ting jeg ønsket meg. Et kjede. Fikk det av mamsen og stefar. Evig fornøyd.
Ellers ønsket jeg meg bare ting som;

  • Sengesett til dobbeltdyna
  • Bake it easy, eller hva det het (et porselensfat med kakeform og lokk)
  • kjedet jeg snakket om over her
  • også ønsker jeg meg egentlig nytt superundertøy i merinoull.

Ellers har jeg ingen store ønsker, nei. Har liksom det meste jeg trenger.

Har tenkt på om jeg skal feire med venner eller ikke. Har lyst, men har ingen steder å holde selskapet. Eller, ei venninne har tilbudt seg å ha det hjemme hos henne, men jeg vet ikke om folk er villige til å reise helt dit for å komme i bursdagen min. Men vi får se hva det blir til.

6 kommentarer til I don’t want to grow older.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.