EN ok dag.

På tross av alle de dårlige dagene jeg har hatt nå i det siste, har jeg en OK dag idag!
Har vært i drammen med B, og jeg fikk kjøpt meg en grå/hvit-stripete tunika uten stropper, er super fornøyd med den, så måtte ta den på med en gang, så jeg har den på nå! 🙂 Var en del folk på Gullskogen senteret, så det var litt stress å gå der, men det gikk fint. Måtte jo også finne en morsdagsgave, siden det er morsdag på søndag, og det fant jeg. Skriver ikke her hva det er, fordi jeg vet mamsen & co holder øye med bloggen. En ting vet jeg, og det er at hun kommer til å bli fornøyd.

Imorgen blir en dag å se frem til.
Får besøk av ei venninne. Vi skal kose oss 😀

Fikk også pakke fra superkul.no på onsdag, det var en piercing ring UTEN kule, så jeg måtte jo selvfølgelig sende de en mail om dette, og kula kom i posten idag. Så da har jeg endelig fått satt i ringen i leppa, og håper det gror seg ferdig på innersiden av leppa før jeg kan sette i labret igjen.

9 kommentarer til EN ok dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.