faen faen faen

jeg har vært i samtale idag.. gikk til helvete føler jeg.. var hos henne i nesten 2 timer.. jeg klarer å si noe, og T klarer faktisk å gjette seg fram til litt forskjellig, så jeg slipper å fortelle alt.. Jeg bare nikker eller sier ja hvis det hun gjetter er riktig.. MEN..
jeg skal til henne nå på fredag igjen( i over i morgen), og jeg er redd for at det blir tatt en beslutning over hodet på meg nå snart:(:(
Jeg blir kanskje innlagt, og det må jeg gå med på «frivillig»,ellers blir det tvang.
Men vi får se hva jeg får gjort. Skal prøve alt jeg kan for å få snudd om på dette, for jeg har ikke lyst å bli innlagt på akuttmottaket igjen… kjære gud (selvom jeg ikke tror på han) la meg slippe 🙁 la meg slippe dette forjævlige livet. jeg er så trøtt og lei alt.

5 kommentarer til faen faen faen

 • Så søt layout <3

  Leit å lese at du har det tøft, skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre.

 • jenta mi!! off 🙁 liker ikke dette!! du fortjener ikke å ha det sånn 🙁 du betyr ufattelig mye for meg, og jeg er evig glad i deg! <3

 • Eline sier:

  Håper du slipper innleggelse.
  Det er bra at du har en flink behandler som tar hensyn til det du klarer og ikke klarer. Har hatt samme problem hos psykologer, hvor jeg ikke greier å si noe særlig. Mange av psykologene mine har presset meg, og blitt oppgitt når det ikke fungerer. Det er deilig med en psykolog som tar det i ditt tempo 🙂

  *klem*

 • Muriel sier:

  Så fint at du klarte å si litt i dag, og at behandleren din tar deg på alvor. Skjønner godt at du ikke vil bli lagt inn på akuttmottaket, får håpe det snur seg for deg. Krysser fingrene for deg jeg 🙂

 • cathrin sier:

  heisann.. jeg leser altså.. så vet du det… håper du slipper innleggelse… og at ting kan gå rette veien for deg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.