Æææh..Ny update!!

Jeg har rett og slett glemt bort bloggen min i det siste. Eller, glemt å glemt, men jeg har ikke hatt tid til å oppdatere. Merkelig nok, jeg som ikke har en dritt å gjøre. Men ihvertfall…
Ville bare titte innom til dere å si at jeg er skrevet ut av DPS.

Jeg var litt spent på hvordan det skulle gå, men det har gått kjempe fint.
Jeg har så mange fine mennesker rundt meg som hjelper meg så godt de kan, så det blir spennende fremover.

Peach er kosete som aldri før, akkurat som om hun har savnet meg, og det er så søtt <3

Imorgen er første dagen på Krana (dagsenteret her i byen) og jeg må virkelig si jeg gruer meg. Det blir skummelt å møte masse(?) nye mennesker, men jeg har en god èn som skal være med, så det blir trygt. Lurer virkelig på hva jeg skal finne på der nede, men det finner jeg nok ut av imorgen.

Ellers sitter jeg uten inntekter, da. Det er søkt på Arbeidsavklaringspenger (AAP), men jeg har nå fått vite IDAG at det tar 2 mnd å behandle den fucka søknaden. Så det er 1 mnd til den blir behandlet. Så da bar det ned på NAV (igjen) idag, for å søke om sosial støtte, så jeg får inn noen penger til å betale husleia (som btw skulle vært betalt den 15)… Og det kan ta opptil 2 uker å behandle den søknaden. Så jeg må snylte på mamma, og jeg liker det ikke. Og husleia må bare vente. Heldigvis for meg har jeg en forståelsesfull huseier.

Neste avsnitt handler om tannlegen, såklart, da dette er et tema som opptar meg veldig om dagen.
Jeg har hatt kjempe vondt i en visdomstann, som det var betennelse rundt, og gått på paralgin forte for å dempe smertene. Vært hos tannlegen 2 ganger på kort tid, og har nok en time til fredagen som kommer, da jeg skal TREKKE tanna, og jeg gruer meg som faen til det. Noen erfaringer med trekking av tenner? Jeg tåler smertefulle historier, og er forberedt på smertehelvete, men jeg skal få beroligende og jeg håper ikke hun sparer på bedøvelsen.

Et langt innlegg,
Takk for meg :-p

5 kommentarer til Æææh..Ny update!!

 • Historien om min betente tann (og tannkjøtt) er at ho prøvde å trekke, fikk knekt tanna i 2, men det var så vondt, ennå med 3 sprøyter bedøvelse, at jeg fikk antibiotika en uke. Etter den uka var halve tanna borte, detti ut, og jeg hadde ikke mer vondt..så tror ikke det er så vondt om du får antipiotikakur for betennelsen + smertestillende 😉 Lykke til og velkommen hjem 😀 <3

  Camilla Desiré

 • Lileana sier:

  Har ingen tanntrekkingshistorier å komme med gitt, da jeg skyr tannlegen som pesten 😛 Hehe 🙂

  *klemme masse på*

 • skyggebarnet sier:

  godt å se oppdattering på siden din igjen. har vært innom en del for å se om du har skrevet igjen.

  treking av visdomstenner ja. det er ikke gøy. tannlege i seg selv er ikke noe morsomt i det hele tatt. liker ikke det

  ønsker deg en fin dag i dag <3

 • Kriztella sier:

  Det å trekke tenner er nødvendigvis ikke så ille som det høres ut. Men det kommer jo mye an på hvordan tanna sitter da.. Jeg trakk tann på null komma niks sist jeg trekte, og det var ikke noe særlig vondt heller 🙂 Lykke til <3

 • Siv Helene ♥ sier:

  Hei Line 🙂

  Møt opp hos tannlegen 30 minutter før timen din så får du noe beroligende der.. Det funka veldig bra for meg.. Du blir veldig slapp og er i en sånn » halveis i søvne » situvasjon hele tiden, og får ikke med deg så mye av hva som skjer 🙂 Pilla varer i nesten 2 timer 🙂 Annbefales 🙂

  Siv Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~
Peach & Meg
- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.