Månedlig arkiv: august 2010

Strever for fulle faen.

Ting går ikke så bra for tiden. Har egentlig hatt det sånn her en stund nå, men ikke satt ord på det -til noen-. Jeg sier ting går greit når folk spør, «går det bra?» -Jada, svarer jeg, selvom det ikke er sant, også prøver jeg for harde livet å tro på det jeg nettopp har sagt. Bad habit.

Jeg strever for fulle faen for å komme meg på jobb – 4 dager i uka. Det skal ikke være lett. Og å jobbe på et sykehjem i pleie og omsorg, er det ikke alltid like lett når man ikke har noe omsorg å gi. Deprimerte gamle mennesker som gråter og forteller de ikke har mer å leve for, det er ikke lett å «muntre» de opp, eller si trøstende ting når man på èn måte har det på samme vis. Vanskelig å forklare, men jeg er sikker på at noen der ute forstår.

Når det gjelder negativ tankegang, kommer det som oftest om kvelden, og når jeg blir sittende hjemme alene å sture, uten noe å gjøre. Jeg har heldigvis to søte pusekatter, som er alt for meg, de er der for meg hele tiden, men alikevel føler jeg meg glemt, og utelatt. Innimellom føler jeg meg rett og slett venneløs, noe som er idiotisk både å tenke og skrive, for jeg vet jeg har venner, men det er den følelsen bare, den gnager meg i filler.

Jeg kunne trengt en pause fra meg selv nå ja, det er helt klart.


Line Berg

Skrivesperre.

Som dere sikkert har merket har jeg skrivesperre til tusen.
Litt fordi jeg egentlig har mye å skrive, men ikke tør å legge det ut, med tanke på hvem som faktisk leser. Det er så dustete, fordi jeg skulle så gjerne fått det ut. Menmen. Vi lar det ligge for denne gang, så får vi se hva som skjer.


Line Berg

Ros & Ansvarsgruppe møte.

Timen på DPS på torsdag gikk egentlig veldig greit. Jeg fikk ros fordi jeg endelig har klart å sette ord på noen av følelsene jeg har inni meg. Det er første gang i løpet av den tiden vi har snakket sammen, og jeg skal innrømme det at det tittet frem et lite smil om munnen min da T fortalte meg dette på slutten av timen.

Førstkommende onsdag er det tid for ansvarsgruppe møte igjen – noe jeg gruer meg til. Det blir meg, fastlege, T, mamma og damen fra opplæringskontoret. Det er også blitt sendt søknad etter sånn støttekontakt/koordinator-greie fra psykiatri tjenesten (som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg) som også har fått invitasjon til ansvarsgruppe møtet. Blir spennende å se om de har funnet noen, og hvem dette mennesket er. Jeg liker aldri slike «store» møter, særlig ikke når det er meg det gjelder. Da blir jeg den tause østersen igjen. Jeg hater det. Meeen, jeg har overlevd det før – så jeg overlever denne gangen også.


Line Berg

Et lite (stort?) pip fra meg.

Det er en stund siden jeg har skrevet her nå, ja, men ikke stopp å stikk innom bloggen min for det om. Jeg har bare hatt en periode hvor jeg har hatt mye i tankene, og jeg har ikke hatt ork til å logge meg på dataen. Jeg har vært (og er enda) kjempe sliten av for lite søvn, «mye» jobbing og sosialisering, og jeg blir sliten av alt som foregår inni meg. Det gjør at jeg har vært en del syk fra jobben, sover lenge om morgenen, og holder meg hjemme. Dette kan gjøre at jeg mister lærlingplassen, når jeg er så mye borte, men å jobbe 80% er kjempe slitsomt, når man har en tilleggspakke under kategorien ‘psykisk syk’. Jeg skylder ikke på at det er kun derfor, men denne tilleggspakken er kjempe slitsomt å drasse rundt på.

Ja, jeg sliter litt mer enn vanlig for tiden. Det er som en bergogdalbane, hvor jeg enten sitter i kjelleren,eller er helt oppi skyene. Men jeg sier det går greit, og lever i troa om at jeg selv skal tro på den løgnen.
Jeg lurer på om de finner ut hva som feiler meg snart. Ikke at det er så viktig å ha navn på alt man sliter med, men jeg innbiller meg at det er lettere å behandle det som feiler meg, hvis man vet HVA det er. Jeg har jo fått en pekepinn – personlighetsforstyrrelse. Men vet ikke om det blir det, eller hvilken enda.

Jeg har vært 4 uker (?) uten samtale med behandleren min på DPS. Og jeg merker det utrolig godt. Selvom jeg ikke er så flink med ord, og er mest stille i samtalene, hender det det hjelper å bare være der å la hun lede samtalen, uansett prater jeg jo litt, da. Jeg er ikke heeelt som en taus østers. Imorgen skal jeg i samtale på DPS’en, og jeg gru-gleder meg, både fordi det er lenge siden sist, og fordi jeg har for mye jeg vil fortelle til at jeg kommer til å klare å fortelle alt..

Jeg har lovet dere et innlegg om babyene mine – dvs kattungene mine! <3
Det kommer – det kommer! 🙂 Jeg har også tenkt på å lage en konkurranse etterhvert, som innebærer litt kunnskap om bilderedigerings program, er det noen som hadde vært keen på å blitt med?

Peace,
<3

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.