Månedlig arkiv: juli 2010

Im sick and tired..

..Of always being sick and tired!

Exhausted..

Ukes oppdatering.

Uken i korte trekk.

Mandag – Var i sandefjord for å se på en pusebaby som skulle gis bort. GLADNYHET, hun er nå min. Og jeg fikk ta henne med hjem samme dag 🙂 Jeg er nå stolt mor til 2 pusebabyer, lager et innlegg om de etter helga 🙂

Tirsdag – Var på harrytur med Akå og Tina. Koselig 🙂 Brukte masse penger jeg egentlig ikke har (hurra for kredittkort!), men må man, så må man. Mye billigere å kjøpe mat der, enn her i norge, så det så.
Etter det fikk jeg mld fra Guro, hun lurte på om jeg ville være med hun og mange andre å dra opp til Lier mentalsykehus, de byggene hvor det spøker. And so we did. Var skummelt, jeg var bare utenfor byggene sammen med noen av folka, men neste gang vi skal dit, skal jeg inn å se ass!

Onsdag – Bare slappet av hjemme med pusebabyene mine <3 Litt senere dro jeg og Guro ned til Martine og Rose Mari. Det var koselig 🙂

Torsdag – Idag har jeg vært hos pappa en  tur ! 🙂 POSITIV TING : Bestemor kommenterte at jeg hadde blitt tynnere, GENIALT, og jeg veide meg, og jeg veier faen meg 7 kg mindre enn det jeg vanligvis har veid. *Glad*
Nå skal jeg pakke litt til helga! ^^,

Fredag (imorgen) til Mandag – Jeg, Tina og Akå skal på danskebåten som går til København. En natt på båten, en natt på hotell, og en natt på båten igjen. Planen er å kanskje dra på tivoli eller i dyreparken i Køben. Blir najs! 🙂

Det var uken i korte trekk, var ikke mer spennende enn det 🙂
Peace <3

1 mnd uten behandling.

Sist tirsdag(?) var jeg på dps hos min behandler T, vi hadde vanlig time, snakket litt om rettighetene mine til diverse ting her i kommunen. Støttekontakt, koordinator fra psykiatritjenesten, individuell plan osv.. Helt ok det, men mot slutten begynte hun å snakke om at hun skulle ha ferie, jeg visste jo forsåvidt at hun skulle på ferie, men hun har 4 UKER ferie, og hun har IKKE spurt meg om jeg ville ha noen andre å prate med mens hun hadde ferie, så da sitter jeg her, uten behandling i 1 fuckings mnd.

Jada, jeg vet jeg ikke er den som prater mest her i verden ass, ok ok, jeg sier nesten ingenting, men hun kunne da spurt meg om jeg trengte en erstatter når henne skulle på ferie, men NEIda. Line sliter sånn med å prate med nye mennesker  at da er det mye bedre at hun ikke har noen å snakke med i det hele tatt. Genialt. Nei.
Jeg er egentlig litt irritert på det der. MEN MEN. Jeg får ikke gjort noe med det nå.

Idag er alle søknader og slikt fylt ut og sendt i posten, da blir det spennende å få svar, hvem som blir nr 2 og evt 3 til å hjelpe meg i hverdagen osv.

Uke 29 har jeg ferie, da blir det harrytur, og danskebåten i helga! DET blir fett.

Det var som om det skjedde på nytt..

Igår når jeg var med et par superkoselige folk, fant vi ut at hunden til Camilla hadde sår av noe slag i nakken, og vi ringte dyrlege for å forhøre oss hva det var, de ba oss komme med en gang. Vi kom opp til dyrlegen, ventet på vår tur, og det kom en søt dame som skulle sjekke Max, hun viste vei inn på et av undersøkelsesrommene. Vi var alle med inn, fire stk og en hund. Jeg visste allerede før vi kom dit at det ene rommet var der vi avlivet hunden vår Cindy, som jeg elsket over alt på jord. Jeg trodde jeg kom til å klare å være der inne, men da jeg kom inn strømmet tårene på, jeg prøvde å presse dem inn igjen, skjerpe meg, jeg ville jo ikke hyl-gråte foran alle disse folkene.

Jeg prøvde så hardt jeg kunne. Men etter første gangen jeg hadde tittet bort mot der Cindy lå da hun lå på sitt siste, var det akkurat som om alt skjedde på nytt. Det var ufattelig vanskelig å klare å holde meg, men jeg klarte det såvidt. Alle bildene strømmet frem i hodet mitt, og det var akkurat som å se på en film, hvor jeg og alle som var der var med på. Akkurat som om jeg var en annen som stod å så på det som skjedde. Vanskelig å forklare.

Vi satte oss i bilen etter alt var gjort hos dyrlegen, og jeg hadde fortsatt tårer i øynene.
Jeg tror Camilla senset hva som skjedde, husker ikke hva hun sa eller gjorde, men jeg braste ut i gråt, hikstet og hulket. Jeg savner den hunden så innmari, det er sårt. Heldigvis trøstet Camilla meg, det gjorde godt, hun er alltid der no matter what. Jeg er så glad jeg har henne! Cathy kom inn i bilen også. De to jentene der er så utrolige, og jeg er kjempe glad i de!

Cindy, jeg tenker på deg hver eneste dag. Jeg er virkelig glad for den tiden vi hadde sammen. Savnet er sårt, men minnet vil være der for alltid.
Hvil i fred, vennen. 21.02.98 – 15.06.09

Nye piercinger!

Jeg , som mange andre er veldig glad i kroppskunst.
Så da vi var på bloggtreff i Larvik var jeg og noen av de andre på Tjølling tattoo og piercing (eller hva det het!) , og piercet oss. Jeg tok 2, en medusa og en conch. Legger ved bilde, er veldig fornøyd 🙂

Bilde 1: Medusa
Bilde 2: Conch: (conch = stangen med kule, ikke ringen!)
Bilde 3: Jeg blir piercet
Bilde 4: Jeg blir piercet (OBS masse blod!)
Bilde 5: Jeg blir piercet (OBS masse blod!)

Da jeg tok Medusa’en var søteste Liljen der å holdt meg i hånda, det trengte jeg virkelig, for det var PAIN å ta den. For ikke å nevne alt blodet som fosset ut. Jeg flakket med blikket å var nær å svime av, i følge pierceren. Og Caroline (som tok bildene), fortalte at blodet pulserte ut. Jeg er sikker på det blødde i 20-30 min i strekk. Ingen god opplevelse, men det hindret meg ikke i å ta piercing nr 2, Conch. Syns jeg var litt tøff jeg da 🙂

Her kommer bildene fra jeg ble piercet. ADVARSEL!!! Kan være støtende bilder (masse blod!)
TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.