Månedlig arkiv: juni 2010

Bloggtreff 2010!

BLOGGTREFF JENTENE ! <3
25 – 27 Juni 2010.

Fredag kom vi til Larvik, vi skulle på det beryktede bloggtreffet. Selv hadde jeg gruet meg en del, men samt gledet meg mer 🙂 Selvfølgelig hadde jeg ingenting å grue meg til, men det blir en slags spenning innvendig. Vi kosa oss med Taco, pratet og koste oss.

Lørdagen skulle mange av oss ta piercing. Inkludert meg (såklart!). Så det ble en Medusa og en Conch på meg. Bilde kommer senere. Hun som piercet meg traff selvfølgelig en blodåre, så det blødde i sikkert 20 min i strekk, irriterende. Holdt på å svime av når hun tok medusa på meg. MEN jeg overlevde. Fikk negerleppe da, eller verandaleppe som det så fint kalles.
Vi hang litt på nordbysenteret – eller hva det heter? Og kjøpte litt diverse. Meg og Lisbeth måtte ha milkshake og McFlurry, og SÅPEBOBLER 😀 <3 plus at vi knabbet en ballong hver fra McDonalds. Etter hvert dro vi til Peppes Pizza og spiste, og tok med oss hver vår helium ballong hjem. Det ble drikking og prating, vi kosa oss MASSE (får ikke sagt det nok!).. Etterhvert måtte vi ringe peppes for å få flere helium ballonger siden det var så artig med stemmene våre som ble totalt forandret. Men vi måtte bestille en pizza for at de skulle komme på døra å levere. And so we did 😀

Vi hadde det AWSOME!
Selvom det er litt slitsomt å være så mange, klare å ta hensyn til alle inkl seg selv, men jeg tror det gikk så bra som det kunne gått 🙂 Jeg hadde en super helg, og jeg savner gjengen allerede!
Dette var helgen i korte trekk, det blir sikkert så mange innlegg om bloggtreffet så.. 🙂

Nå er jeg sliten.
Idag har jeg og mamma vært på handleragg. Jeg har kjøpt meg en bukse-tights, parfyme, 5 nye fisker + noe til akvariet,  litt div på butikken og selvfølgelig kjørt bilen med mamma vedsidenav. Nå sitter jeg å ser på paradise, skal snart legge meg hvis jeg blir trøtt så tidlig. Skal på jobb imorgen, dagvakt *gjesp*..

Har forresten sendt mail til T, behandleren min. En laaang mail om (nesten) alt jeg ønsker meg her i livet. Skal til henne på onsdag. *sommerfugler i magen* ..

PeaCe <3

23.06.10

Jeg driver å passer en kattunge, hvis jeg ikke allerede har fortalt det..? Hun heter Suzuki, og er 6-7 uker gammel. Kjempe nydelig. Jeg elsker dyr, og det er bare helt herlig å ha henne der. Jeg har en tendens til å føle meg alene, men når hun er her, så blir det liksom litt liv i leiligheten. En dag skal jeg skaffe meg min egen. Uvisst hvor lenge jeg skal passe henne, men hun skal tilbake til eieren sin i helga, siden jeg skal på BLOGGTREFF! <3 Håper igrunn jeg kan fortsette å passe henne etter bloggtreffet.. hihi..

Denne uka har jeg gjort dette:
Mandag var jeg på fisketur med Tina & Akå. Det var faktisk GØY selvom jeg egentlig ikke har tålmodighet til å hive ut og dra inn det snøre-greiene på fiskestanga. MEN jeg fikk en fisk. En ABBOR, og jeg er faktisk litt stolt. For jeg fikk den på første forsøk. Akå fikk også èn på første forsøk, men det var det eneste vi fikk også. Hah.
Tirsdag trodde jeg at jeg skulle på dagvakt, men det viste seg at jeg skulle jobbe kveldsvakt, men turen bar først til T på dps, jeg skulle i samtale kl 13.00. Da jeg var ferdig der, syklet jeg ned til byen for å ordne noe i banken, men det viste seg at jeg måtte ringe et annet sted for å få hjelp. Alt ordnet seg. Så begynte jeg på jobb kl 15.00.
Onsdag skulle jeg igjen på jobb, dagvakt. Begynte kl 8 idag da, så det var deilig. Var ferdig halv 3. Sykt slitsom dag, med møte som varte 2 timer, ny pasient osvosv.
Torsdag skal jeg på jobb, nok en dag. Dagvakt, og jeg begynner halv 8.
Fredag skal jeg også på jobb, halv 8 til 3, også kommer snillesnille David for å hente meg, også kjører han oss til Larvik, dvs vi skal på BLOGGTREFF!!!!!!! Det har jeg gledet meg sånn til utrolig lenge nå, det blir så bra å se alle igjen. Vel, nesten alle. En herlig gjeng, som jeg har blitt ubeskrivelig glad i. <3

Det var denne uken. 🙂
Nå sitter jeg å skriver en mail til T, siden jeg alltid får jernteppe når jeg sitter der. Jeg sitter nå å prøver å skrive ned hva jeg ønsker å endre på, eller rett og slett hva jeg ønsker. Mye av det stod jo i det forrige innlegget, så jeg skal ta med det.

Snart må jeg plukke opp telefonen, og ringe å bestille ny legetime.
Jeg må også manne meg opp for å ringe opplæringskontoret imårra, fordi hun har prøvd å få tak i meg lenge nå, og er bekymret, hun har snakket med avd lederen , og det er nok også en av grunnene til at hun er bekymret. Altså, bekymret over at jeg sliter sånn med å være lærling/klare å fullføre lærlingetiden og ta fagprøve –> få fagbrev. Kontakten min på NAV har egentlig foreslått at jeg skal sykemelde meg i 50% og søke arbeidsavklarings-penger, noe jeg igrunn syntes var en lur idè, men skal snakke litt med opplæringskontoret først. Hmm.

Jeg har så masse rare tanker i hodet mitt for tiden. Tanker jeg ikke helt klarer å sortere.
Det er mye av grunnene til at jeg ikke har skrivd så mye i bloggen i det siste. Hva skal jeg skrive? Hva skal jeg plukke ut? Hva er det ingen vits i å dele? I don’t know. Hvis jeg skulle skrivd ned alt jeg tenkte hadde det blitt et laaangt usammenhengende innlegg, og det er ihvertfall IKKE interresant.

Peace ♥

Et lite(langt) Livstegn!

Ok, jeg gidder ikke å brette ut om hvor synd det er at det er så lenge siden jeg har skrevet, og at jeg skal skjerpe meg osv osv osv, for det gjør jeg HVER jævla gang! Dere begynner nok å bli lei, og jeg klandrer dere ikke 😉
Noen av dere har vel sluttet å følge bloggen min sikkert, fordi det er så inmari opp og ned med når jeg skriver her.. jaja.. får ikke håpe alle har gitt meg opp..

Den siste tiden har humøret vært veldig opp-og-ned. Har hatt det mye morro, men også tid til å sitte å tenke på alt som suger.  Jeg har vært en del med venner, og jeg har sittet en del alene. Festet og vært drita.com, grillet og passet en kattunge. Kattungen er her enda. Koser meg kjempe mye med den. 🙂

Har vært et par møter på DPS i løpet av tiden jeg ikke har blogget.
T: «Hva vil du endre på/ha hjelp til?»
L: «Jeg vil bare ha et normalt liv…»
T: «Hva er et normalt liv for deg?»
L: «Å være selvstendig, klare å jobbe, og å være glad for det jeg har»
Jeg har så innmari lyst til å klare meg selv sånn nogenlunde, tørre å snakke for meg, tørre å ringe. Jeg vil klare å jobbe, ta en utdannelse og være GOD i jobben min. Jeg ønsker å sette pris på de tingene og menneskene jeg har i livet mitt, jeg ønsker å være glad over livet jeg har fått. Jeg ønsker å ha et stabilt humør, og ikke være så uforutsigbar. Jeg har et inderlig sterkt ønske om å klare meg her i verden, se positivt på ting, klare å ta imot komplimenter.. Det er så mye jeg ønsker.

Dagens løsning: Camilla og shopping.
Line
+ Camilla = <3 Vi har da altså vært på shopping.
Jeg har kjøpt meg nye sko, onepiece, 4 singletter og 1 topp, sokker, neglelakk, kanin mat + litt kanin godis, litt bløtfôr og melk til puse-bebisen, og ananasjuice til meg selv! 😀

Gleder meg som en liten unge til bloggtreffet forresten 🙂 <3

update

Denne uka har jeg faktisk ikke sitti så mye på ræva. Hvertfall ikke i starten av uka, fordelt over så har jeg vært med Camilla og Cathy, Akå og Tina, Marte iren og Guro, Martine, Hans og Hanne. Det har vært koselig, selvom jeg har vært sliten. I løpet av uka har jeg også vært med på grilling, film, taco, bading osv.. Og selvfølgelig samtale.
Jeg har også sett ferdig One Tree Hill sesong 2 på TRE dager! hehehe :p

Jeg har vært sykemeldt siden 18 mai nå, skal ikke jobbe før 10 juni tror jeg det var? Det er ingen vits i at jeg er på jobb når jeg ikke har noe å gi til pasientene. Jeg har igrunn mer enn nok med meg selv. Sliten, sliten, sliiiten. Det har blitt noe kluss med lønninga mi da, så jeg håper det ordner seg før lønningsdagen den 12. Ellers blir jeg mektig irritert, for jeg trenger faktisk de pengene.

Idag er det lørdag. Jeg ANER ikke hva jeg skal finne på.
Får se ann, men tror det blir nok en dag hjemme, aleine. Hmm.

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.