Månedlig arkiv: januar 2010

laangt opphold :-(

Nå har jeg hatt et kjempe langt opphold fra internett, blogg og mobil. Det er vel en uke sånn ca? Og det er lenge til å være Line Berg som sitter time etter time, dag etter dag med laptopen sin, og mobilen planta i hendene.

Jeg har rett og slett ikke vært meg selv i det siste. Har kun villet være alene og for meg selv. Ikke plage noen med tankene og ideene mine. Det er bare ikke lurt. Og jeg liker ikke å overføre driten jeg har inni meg over til noen andre, derfor holder jeg heller kjeft og trekker meg unna, for jeg fortjener å ha det vondt. i bunn og grunn fortjener jeg egentlig det. jeg er dødsdømt. 🙁 jeg bare vet det.

Noen av dere lurer sikkert på hvordan det gikk i bursdagen, jeg har fått noen spm om det, og det gikk faktisk overaskende bra. Bitcha sa bare hei, og ellers holdt hun seg unna, så det var godt. Hadde klikka mentalt og fysisk hvis hun hadde angrepet oss på et vis, enten det er med den svære kjeften hennes eller om det var fysisk angrep. Heldigvis slapp jeg det, og bursdagen til kusina mi(<3) gikk bra!

Jobb ogsånt går såder. Jeg blir helt utslitt. jobber 4 dager i uka, og det er mer enn nok. og vi har en del psykiatri på avd jeg jobber også, mange deprimerte gamle mennesker som gråter og ikke vil leve lenger, og jeg kjenner virkelig på det. jeg har jo de samme tankene, men alikevel må jeg sitte der å prøve å få de til å tenke positivt og få de på andre tanker, og det er ikke lett når man sliter selv. Hvordan skal man klare å få andre til å tenke positivt når man ikke klarer det selv??

Nå for tiden bor jeg hjemme hos mamma. Jeg har sagt opp leiligheten, og det har vært mange usaklige diskusjoner med huseierne om piss. De har tilogmed låst seg inn i leiligheta å skrudd på mer strøm + fyrt opp i vedovnen :-S hva faen?? Så jeg har skrevet et brev til de, at siden de har brutt leiekontrakten ved å låse seg inn uten min tillatelse, så kommer jeg også til å bryte den, dermed betaler jeg bare husleie for februar, og ikke mars og april, som jeg egentlig måtte. Så det var digg, da slipper jeg 3mnd oppsigelse,og kan begynne å spare pengene til den nye leiligheta mi. Gleder meg til den blir ferdig oppusset så jeg kan begynne å flytte inn tingene mine. Skal til den nye huseieren på søndag å forhåpentligvis skrive kontrakt plus vite litt mer eksakt når jeg kan flytte inn, det blir så bra.. Og jeg skal etterhvert skaffe meg kattepus, for jeg fikk lov å ha dyr der 🙂 er evig glad for det!!!

Ellers er Camilla, my soulmate forever, VELDIG kreativ, og har laget ENDA en søtsøtsøt video som jeg fikk tårer i øynene av. Du er så god, bestevennen min!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pCMAcbsdi00&hl=en_US&fs=1&]

Også må jeg beklage for den dårlige kontakten jeg har hatt for tiden. Virkelig. Men jeg har ikke hatt det lett. Skal ikke skylde på det, men dere vet bedre enn noen andre hvordan det er.
Håper det går bra med dere? Fortell gjerne hvordan det går med dere i en kommentar til dette innlegget. Miss you all. Blogghjertene <3 (creds til liljen for blogghjerte navnet<3)

tunge dager..

Jeg har hatt noen veldig tunge dager, hvor jeg ikke har orket kontakt fra andre mennesker. Kun familie og de på jobb. Føler jeg må gå på jobb, selvom jeg er kjempe dårlig, jeg har jo vært så mye borte. Jeg vet jeg har vært utrolig lett irritabel disse dager, men jeg kan ikke noe for det. Jeg er bare så utslitt, redd og ødelagt. Jeg har fortsatt den følelsen av at det er godt å være alene, samtidig som jeg er litt kontaktsøkende, og sosiale sammenhenger gjør meg dødsens-sliten. Jeg har nesten ikke svart på meldinger på mobilen, og beklager meg for det..

Nytt innlegg i den lukka bloggen forresten; http://lineffs.blogspot.com/2010/01/overdosering.html
Ikke særlig spennende, men jeg skriver jo mest for min egen del.

Har fått meg ny leilighet da! Den er ikke ferdig oppusset enda, men den er drit lekker. Gleder meg til å flytte inn i den. Leverte oppsigelsen til den leiligheta jeg har nå, igår.

Sånn ellers gruer jeg meg til søndag. Da har kusina mi bursdag (på mamma’s side), og da kommer mormora mi, som vi er uvenner med (mamma, stefar og litt meg). Det blir vanskelig. Ettersom hun har angrepet mamma på BUTIKKEN, og kjefter og smeller. Vi har bestemt oss for at vi skal oppføre oss, så får hun gjøre hva hun vil, men jeg kommer ikke til å stå å se på hvis hun angriper mamma igjen. Da kommer jeg til å klappe til hu.. fittekjerring!! hadde virkelig ikke trodd at hun, mormora mi, mommo, hadde oppført seg så lite voksent som det hun har gjort, og vi er såret over oppførselen hennes.. burn in hell !!!!

Begrav meg..

.. Jeg orker ikke mer.
Ubeskrivelig lei av alt..

Selektiv Mutisme.

Endelig har jeg fått journalen fra innleggelsen på utredningsposten i tønsberg, post 5.
Jeg har visst noen diagnoser jeg ikke har fått vite om, ja. Denne gangen velger jeg å fortelle litt om Selektiv Mutisme, en diagnose jeg tydeligvis har fått.

Selektiv mutisme er en sosial angstlidelse hvor vedkommende har taleevne og snakker som alle andre, men ikke klarer å prate i visse situasjoner. De som lider av selektiv mutisme har ofte problemer med å omgå andre sosialt og snakke om følelser. Hvis man ikke får behandling er det vanlig at det senker personens selvtillit og selvbilde, og kan utvikle depresjoner og ensomhet. Den manglende evnen til å kommunisere skaper ofte frustrasjon og hjelpesløshet.
Begrepet selektiv mutisme kommer av selection som betyr utvelgelse og mutism som betyr taushet eller stumhet. 

[Foreslåtte etiologiske faktorer er sosial angst, immigrasjon, vage språkvansker og vansker med auditiv prosessering, nevrologiske utviklingsproblemer, motoriske utviklingsforsinkelser, pre/perinatal skade.]

Fobi mot å snakke
Gjennom sine intervjuer og observasjoner av barn og unge med selektiv mutisme, og gjennom intervjuer med lærerne og foreld-rene, har Heidi Omdal funnet at selektiv mutisme kan dreie seg om en slags fobi mot å snakke, mer enn en sosial angst.

All info er googlet.
En interresang link om Selektiv Mutisme er denne; http://saf.uis.no/nyheter/article2059-667.html

Uspesifisert psykose.

Jeg har visst en diagnose – som jeg ikke visste om, vel og merke. Og den fikk jeg da jeg var lagt inn på post 5. Jeg syns det er helt utrolig at de ikke informerer om at de setter en diagnose. Jeg fikk vite det IDAG, på ansvarsgruppe møte. Og dèt er ikke ok..

Har fått sånn hentelapp for spesialpost, så jeg regner med det er journalen fra oppholdet mitt fra post 5, så jeg gleder meg til å se hva det står om meg, og om jeg har fler diagnoser jeg ikke visste om.

Så da har jeg diagnosen Uspesifisert Psykose, tror iallefall det var det det het.

Det går ikke bra.

Jeg har det ikke noe greit for tiden, og det går ikke bra.
Så mange tanker jeg helst vil glemme, tanker jeg ikke kan styre, og tanker jeg ikke kan velge. Men jeg kan velge om jeg skal følge tankene, eller om jeg skal sette foten ned å si nei. Akkurat nå orker jeg ikke å kjempe, så jeg rømmer inn i min lille verden nå.

Følg meg på bloglovin’
Trykk på den rosa dingsen der borte —–>
*peke*

Love, Line
<3

Nyttårs helvete!!

Da har vi kommet såpass langt at det er et nytt år. 2010. helt sykt. syns ikke det er lenge siden det var 2000, jeg. Men men.
Jeg var bedt ned til 2 gode venninner, Tina og Akå <3 Og der var jeg sammen med Martine og Guro. Vi hadde det kjempe kos. Spiste og drakk. Drikkelek og shotta tequila. Dro ut å så på rakketter, samt skjøt noen selv. Så skjedde det som ikke skulle skjedd.. Nyttårs helvete. Det som skjedde er såpass privat , og jeg vil ikke at hvem som helst skal vite det, derfor legger jeg det ikke ut her. (les mer på den lukka bloggen, HER) kommer du ikke inn på linken, er det fordi jeg ikke har invitert deg!! Skriv ned mailen hvis du vil lese. Så skal jeg invitere deg!!

Btw så er den ene hamsteren min død. princess. så fælt.
jeg er så uheldig :'( all driten skjer med meg, alle rundt meg dør, drar, svikter. jeg føler det hvertfall sånn. jeg er så ensom, alene, i en fremmed verden jeg ikke skjønner noe av.

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.