Månedlig arkiv: desember 2009

Julestresset snart over?

Julen for meg har vært veldig tung og vanskelig. Jeg syns det er en slitsom tid med mye stress og glade mennesker. Jeg er ikke glad. Jeg liker ikke julen. Har ikke hatt julestemning på mange år. Men, jeg har kommet meg igjennom julen i år også..
Jeg fikk mye flott og fint til jul, men det var èn gave som utmerket seg veldig. Og den var fra Akå og Tina <3 Det var en bok med 2 cd’er, bilder og håndskrevene notater fra Queen. Håndskrevene notater når de har skrevet tekster til de sangene som er på cd’n. Ble dritglad for den altså!!!!

Jeg har jobbet litt i jula, det er koselig det, men jeg føler meg så tappet for energi. Vet ikke hva som skjer med meg. Knærne mine svikter når jeg går i trappen, og jeg føler meg som en robot som går på automat. Klarer ikke å beskrive det..

Vet faen ikke hva jeg skal skrive jeg. Har vært så tom for ord. Jeg bare er. Eksisterer.

Imorgen skal jeg til legen. Gruer meg litt. Liker ikke leger. :-p Har en lang liste med ting jeg skal ta opp med han. Nye resepter, sykemeldinger og div annet.

Skrivesperre.
Unnskyld.

xx Love,
Line

PS:
Følg min blogg med bloglovin

En liten (stor) oppdatering.

Home sweet home.
Ja, jeg er da tilbake, etter å ha vært innlagt fra 30/11 – 15/12. Jeg har vokst litt, og klart å sette ord på ihvertfall litt fler ting enn hva jeg gjorde før. Det har også vært vanskelig med tanke på de andre som var innlagt der, jeg var den yngste, ikke at det har noe å si, men noen er sykere enn meg, altså, alle var sykere enn meg (om jeg i det hele tatt skal kalle meg selv for syk?!), og det gjorde meg litt redd, men det gikk forsåvidt bra. Jaja, samme det, jeg er hjemme nå ihvertfall.

Lørdagen som var fikk jeg handlet nesten alle julegavene, og det var deilig, selvom det var så jævlig med folk at jeg såvidt fikk pusterom. Jeg har pyntet bittelitt til jul, rød juleduk, røde lys, og har kjøpt en blomst ; julestjerne. Det får holde tror jeg. Orker ikke så alt for mye jul her i huset..
Jeg har fått utrolig mange julekort, og jeg takker og bukker for det. Det satte jeg virkelig pris på, mange gode ord, og søte bilder!! Jeg hadde tenkt å skrive julekort selv, men har ikke kommet så langt enda, men prøver å få gjort det i løpet av helgen.

Jeg har ikke hatt så mye å si, som dere sikkert skjønner, siden det er hundre år siden sist jeg skrev. Har hatt mitt å stri med, som alle andre, men men. Hehe, men det skal jeg rette opp i nå (som jeg alltid sier!)
Jeg er bare glad for at det ser ut til at jeg får ordentlig hjelp, og litt mer oppfølging nå, etter siste innleggelse, og jeg håper de mener det når de har sagt det. Vi får se..

Sånn ellers så har jeg fått borteboerstipend på særskilte vilkår. Noe jeg er STOR fornøyd med! Jeg får nemlig 40.000 til sammen. 20.000 tilbake betalt for halvåret som har vært, og den samme summen neste halvår! Utrolig deilig, så gleder meg til jeg får pengene på konto!!

På tirsdagen som var, skulle jeg egentlig på juleavslutning med post5 som jeg var innlagt i over et halvt år, men pga jeg var innlagt på hus 4 her i by’n fikk jeg ikke lov. Jeg hadde gleda meg sykt, og var heelt innstilt på å dra dit, men så får jeg vite at jeg ikke får lov. Gud å jeg ble forbanna!! Jeg var så forbanna at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, beggynte å gråte av sinne, for jeg hadde virkelig ikke ord..

Camillaen min og smurfen har dratt til syden nå da, noe jeg ikke syns så særlig om. misunner dem det så jævlig, men jeg ville helst hatt Camilla her i nærheten! MEN jeg vil de skal kose seg, og håper de gjør det 🙂 <3

Andre ting som skjer, tja?
Jeg har forsåvidt dyrehage i leiligheten nå, men det er bare kos!
1 hund, 2 dverghamster, 1 vanlig hamster, 1 kanin, 4 fisker.
Dvs: Jeg passer hunden til stesøstera mi, Marita, og hun heter Tessie. Passer også hamsteren til Camilla, siden de er i syden. Så jeg koser meg her hjemme med huset fullt.

Nå skal jeg se på x-factor. GLEDER MEG!!
Håper dere har noe å glede dere til også. Også håper jeg det går bra med dere.
Skal sjekke alle bloggene og kommentere imårra!! 🙂

Peace <3

Im alive + noe positivt.

Nå har jeg vært innlagt siden mandag, og det går faktisk. Det funker. Eller, jeg mener, kontakten min er bare herlig, og hun gjør så jeg klarer å åpne meg. Det er helt ubeskrivelig. Hun får meg til å SNAKKE. Utrolig? Ja. For jeg har (og er fortsatt) en veldig sjenert jente, som ikke liker å plage andre med problemene mine. Hun bare forstår meg så godt, på en merkelig, men god, måte. Selvom hun kanskje er «streng» og skal passe på meg, og tvinge meg til å spise, selvom jeg ikke har matlyst, så gjør hun det på en snill «tøysete» måte. Om dere skjønner..

Så var jeg med Martine og Camilla igår. Vi var i byen, og etter Martine måtte hjem ble Camilla med meg opp hit. Det var superkos. Du støtter meg alltid, men husk å tenk på deg selv i blandt også <3
Hun har laget en video som jeg ble helt målløs av. Når jeg føler meg verdiløs og alt går til helvete kan jeg se på den videoen og prøve å tenke på at det èr faktisk noen som bryr seg om meg, og er glad i meg. Legger den ved her;
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=njxd9yTF5yk&hl=en_US&fs=1&]

Fikk forresten en koselig ting i posten idag. Kort fra Em og Liljen + 2 armebånd. Jeg ble så glad!! Det betydde mye, og armebånda er allerede på 🙂

Idag har vært en slitsom dag. Jeg har spist (alt for mye!!!), og JA JEG HØRER STEMMER.
kakle-kakle-kakle. Hele fuckings dagen. Fikk en time fri, da jeg så på tv faktisk. De klarte å holde kjeft da. Idioter. Kan dere ikke la meg være?!?! Her prøver jeg for harde livet å bli bedre, mens alt de gjør er å rakke ned på alt jeg gjør og ikke gjør. Til nå har det bare vært periodesvis, men nå i det siste har det vært ille. Men samma faen.

Jeg lever. Og noen syns vel det er bra..

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.