Månedlig arkiv: september 2009

Svar på spørsmålsrunden!!

Endelig folkens. Her kommer svarene fra spørsmålsrunden. 🙂

1) Hva er ditt beste og ditt dårligste minne fra 2009?

Det dårligste minnet fra 2009 er og kommer alltid til å være da vi måtte avlive hunden vår, Cindy. Savner hun så ubeskrivelig mye.
Det beste minnet fra 2009 er.. (jeg husker veldig dårlig! så lar denne stå åpen. ikke noe nevnt, ikke noe glemt.)
2) Hva er yndlingsfilmen din og hvorfor?
Vel. Jeg som aldri klarer å mene så mye om ting og bestemme meg, klarer heller ikke å velge ut EN favoritt film. Men jeg kan si jeg liker skrekkfilmer, psyk filmer, og filmer som har en litt dypere mening, da.
3) Hva er BH-størrelsen din?
Vel, det var jo også noe å spørre om da :-p Det er litt forskjellig, men jeg pleier å ta 80b, for 75 blir litt for trangt for hvalrossen Line..
4) Hvilken hendelse igjennom hele ditt liv har gjort størst inntrykk på deg, og hvorfor?
Vanskelig spørsmål. Beklager, men vet ikke helt hva jeg skal svare på den.
5) Hvilken bok liker du best?
Denne er enkel. Jeg liker ikke å lese, rett og slett. Har lest èn bok i hele mitt liv, en pocket-bok, og den handlet om en jente med spiseforstyrrelser.
6) Hvem er gutten på høyre side av bloggen du er på bilde med?
Det er sønnen til stebroren min. Jeg kaller for tantebarnet mitt, for han er jo på en måte det. Han heter Markus.
7) Hva er yndlingsprogrammet ditt på tv?
Det MÅ bare bli Akutten på tv3. Det er bare best!!
8) Hva er favoritt fargen din og hvorfor?
Jeg er veldig glad i pastellfarger generelt, men turkis liker jeg best. får høre at jeg kler fargen veldig godt, at det får frem fargene på øynene mine ogsånt. jeg er bare glad i den fargen, den er jo lekker da?!!
9) Hvordan takler/reagerer familien din på din psykiske sykdom?
Mamma takler det ikke så veldig bra, hun får mange plager selv av å gå rundt å bekymre seg for meg. Pappa føler jeg egentlig ikke skjønner hva «psykdommen» min går ut på, da. De støtter meg mye da, og viser at de bryr seg, selvom jeg syns det er vanskelig å dele ting med de, og jeg har kjempe dårlig samvittighet for at det er _min_ skyld at mamma ikke har det noe bra siden hun bekymrer seg så mye.. Søsken og stesøsken vet jeg ikke helt med, noen kan forstå mens andre ikke skjønner så mye. Resten av familien hører jeg nesten ikke noe fra, jeg tror ikke de helt vet hvordan de skal være ovenfor meg. hmm.
10) Hvis du skulle valgt èn ting å gjøre i livet, hva ville det vært?
Jeg har veldig lyst til å bruke en stor del av livet på å reise rundt i verden, og oppleve ting.
11) Har du lyst til å flytte fra holmestrand, og evt hvor?
JA, jeg har ufattelig lyst til å flytte vekk fra dette hølet. Ingen brukbar hjelp å få, «alle kjenner alle», dårlig arbeidsmiljø og ja, jeg er sikker på at det er fler negative ting ved denne byen, enn det er positive ting.
Jeg har ikke noe konkret ønske om hvor jeg vil bo, det får tiden vise. Men det blir nok tønsberg,larvik,sandefjord. Noe i den duren vil jeg tro.
12) Når begynte du å selvskade?
Vel, dette temaet er litt ubekvemt for meg å snakke om i bloggen, siden jeg ikke helt vet hvem som leser og hvem som ikke leser, men det går jo ikke å holde det skjult i evig tid, om man tenker på at man faktisk har varige arr ogsånt. Men jeg begynte vel rundt 12års alderen. 
13) Har du fått diagnose?
Dette er også litt ubekvemt å snakke om i bloggen. Men kan nevne noe; depresjon, psykose, og eventuelt ADHD (de mener det ikke er noe vits i å ta en utredning pga jeg går på anti-psykotika, og man kan ikke bruke det sammens med sentralstimulerende, så om jeg har diagnosen eller ikke, får de ikke medisinert meg for det), jeg har også en diagnose som heter språkvansker, som går ut på at jeg sliter med å finne ord, lage setninger osv, men det er jo ingen psykisk diagnose, jeg ville bare dele det med dere, sånn at dere vet hvorfor jeg kanskje ikke alltid snakker med lange setninger.
14) Når ble du psykisk syk?
Hm, det er jeg faktisk ganske usikker på. Men det ble allerede på barneskolen sendt bekymringsmelding til ettellerannet, så jeg kom i kontakt med pp-tjenesten ganske tidlig, som utviklet seg til barnevern, psykiatri team, faste samtaler med helsesøster, bupa, dps osv.
15) Hvem 5 blogger er yndlings-bloggene dine, og hvorfor?
Jeg liker ikke å favorisere ting,blogger og folk, men de bloggene jeg liker å lese, har jeg link til på bloggen min 🙂
16) Om du fikk ett eneste ønske oppfylt akkurat nå, hva ville det vært?
Det er 2 ting jeg ønsker meg over alt her på jord. 1: Å bli frisk. 2: Være på live-konsert med Queen (noe som aldri kommer til å skje,men!)
17) Når begynte du å blogge?
Jeg har bytta mange ganger mellom blogg.no, blogspot, og vgb, men den første bloggen laget jeg i 2006.
18) Hvorfor begynte du å blogge?
Når jeg startet med min aller første blogg, var den anonym, og jeg lagde den for å få ut følelser og ting jeg hadde på hjertet. Det var godt å få kommentarer fra folk som kanskje hadde vært igjennom samme ting osv, og jeg blogger jo om det samme den dag idag, bare at nå jeg er åpen med navn og alt 🙂
19) Hvilken sang er din yndlingssang, og hvorfor?
Jeg har ikke EN favoritt sang, men jeg liker sanger med brae tekster, som kan beskrive hva en føler og hvordan en har det. «Plumb – Cut», «Sia – Breathe Me», «Sarah West – Glem mig/tag min hånd» osvosv
Queen er selvfølgelig langt inn i mitt hjerte, med alle sangene demmes..
Sånn. Det var det. Håper dere er fornøyd med svarene mine, selvom noen av de var litt dårlige pga min gullfisk hukommelse ogsånt, men jeg prøvde så godt jeg kunne 🙂

psykiatrisk akuttmotak

ville bare si sorry for jeg lovte jo å svare på spm runden, men det får jeg altså ikke gjort.

Var på dps idag, i 4 timer faktisk. De ville ikke slippe meg hjem, og mente det var best for meg å bli lagt inn. Jeg hadde ikke noe valg, så jeg gikk med på det.

Så nå sitter jeg her, logget på internett med mobilen min. Ville bare si ifra. Vet ikke hvor lenge jeg blir her. De har tatt fra meg omtrent alt jeg har, men har ipoden og mobilen da. Bare at jeg får ikke ha ipoden om natta 🙁

Take care folkens. Jeg kommer sterkere tilbake! <3.

Positivt VS negativt.

Dagens positive:

1) Marte og Guro har vært her idag! Vi har spist taco og kosa oss 🙂 Det var kjempe hyggelig å ha besøk av de. Tihi.


2) GLEDER meg til helga. David (typen til Camilla) og jeg har en overraskelse til Camilla. Hihihihihi. Nyskjerrig nå eller, Camilla? :-p Det er vel egentlig David som fant det på, men jeg vet jo om det, så jeg er på en måte med på det jeg også 😉 GLEDER MEG DRIT MYE!!!!!!

3) Når jeg var på dps’en idag, spurte de om jeg ville betale med en gang, så sa jeg bare «jaja sikkert», men så sjekka de litt mer, og så at det stod en «H» der, og det betyr visst at jeg ikke trenger å betale. Skjer med det a? Da skjønner jeg hvorfor jeg aldri har fått noen regninger fra de. men jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke skal betale. jaja, gjør ikke meg noe 😉

Dagens negative:
1) Har vært på dps. satt i samtale fra kl 12.00 til 13.42, faktisk. drit lenge!
Og det gikk ikke så bra. det var nesten jeg ble innlagt. og IKKE frivillig, for å si det sånn. men jeg fikk prata ho rundt, å forsikra om at alt kom til å gå bra, sånn at jeg får vært med Camilla og David til helga.

2) Måtte hente ut fler medisiner idag, og det er DYRT. jeg fikk liksom lønning den 12, og allerede er jeg blakk, har litt over 1000 kr igjen. Hadde drit mye regninger nå, og mat er jo forjævlig dyrt. Skal begynne å leve på epler 😛 Heldigvis fikk jeg 1000kr av pappa idag, så det var jo egentlig positivt, og kjempe snilt av han, selvom jeg syns det var alt for mye å gi bort.

Svarer på spørsmålsrunden enten imårra, eller etter helga 🙂

SPØRSMÅLSRUNDE!

Siden jeg ikke har så mye å skrive om for tiden, tenkte jeg at dere kunne komme med spørsmål til meg.
Så tar jeg meg tid til å svare på alle spørsmåla i et nytt innlegg.

Come on.
SPØR 🙂

Beklager..

Sorry at jeg er så lite aktiv i bloggen i det siste, men jeg er så tom for ord, selvom jeg egentlig har mye å skrive om. Det er så rart. Men jeg får bare ikke satt ord på ting akkurat nå.

Før helga sleit jeg egentlig litt. Ja. Gidder ikke å gå så mye inn på det. Men jeg var dum, det var jeg.
Men i helga har jeg kosa meg masse. Har vært i bursdag på fredag, sovet hos bursdagsbarnet, sett på filmer med venninner, drikki alkohol, holdt på med spiritisme, Melissa vennen har sovet over fra lørdag til søndag, og det var KOS, og jeg har hatt det kjempe bra! Stikkord; Guro, Marte Iren, Martine, Melissa, LinnCha, Fleur, Marthe <3 Takk for en kjempe fin helg!

Jeg har forresten kjøpt meg fisk. Har jeg sagt det?
Anyways, jeg har kjøpt meg kampfisk, og en liten stygg malle som spiser alger. siden jeg ikke får ha katt så må jeg ha noen fler dyr å pusle med ass. Disse to fiskene bor i et 17liters akvarium. 🙂

Imårra må jeg prøve å få ringt fastlegen å bestilt time. hmm.
Også skulle jeg vært hos tannlegen men jeg tør ikke 🙁

Mandag: imårra skal jeg støvsuge leiligheten, vaske litt klær, også skal jeg på jobb 15.00-22.00
Tirsdag: jobbe kveldsvakt igjen. 15.00-22.00
Onsdag: Samtale på DPS kl 14.00
Torsdag: Møte på NAV kl 10.00
Fredag: Ennå en kveldsvakt 15.00-22.00, muligens jentekveld hos linncha senere på kvelden.
Lørdag; Camilla kommer til meg, og vi skal i bursdag til stesøstera mi <3
Søndag: ANER IKKE 😛

jeg trenger dere

jada, det er ikke noe dramatisk :-p

jeg bare fant ut at jeg ville herme etter min søte Liljen.
så jeg ber dere å skrive ned datoen når dere har bursdag, for jeg vil lage en liste 🙂 og sleng med bloggen dere bruker, så jeg kan linke til dere. 🙂

håper det er greit for deg, liljen, at jeg hermer. credit til deg for den gode ideèn! <3
*klemme hardt* 🙂

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.