Månedlig arkiv: august 2009

kom å les hva jeg har skrevet

Hei.
Da var det på tide med litt oppdatering igjen 🙂
Ikke mobb overskriften min. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive for å få dere nyskjerrige når jeg har skrivd et nytt innlegg:-p Skikkelig uoppfinnsom.

Kort oppsummering av helga;
Fredag; Camilla kom til meg <3 Vi tok sol, dro å handla, lagde god mat og så på film. Kosa meg kjempe masse altså. Hun sov over. Vi monga kjempe masse, og lo oss ihjel. hihi. gleder meg til neste gang du skal komme å besøke meg, det blir bra 🙂 <3 Legger ut bilder senere.
Lørdag; Jeg og Martine dro til Tina og Akå, og vi hadde skrekkfilm-maraton, spiste taco og godis!! Ekle filmer, men vi hadde det kjempe ålreit. Tok mange bilder, som Akå skal legge ut, så jeg skriver som istad – legger ut bilder senere. Vi sov over da, jeg turte ikke sove alene etter å ha sett så mange skrekkfilmer..
Søndag; Mammaen til Martine kjørte meg hjem på formidagen, og jeg dusja og ordna litt i leiligheten, så kom min søte kusine Marte på besøk 🙂 det var hyggelig, og akkurat da hun skulle dra kom Martine, som skulle sove over til idag. Vi så film og kosa oss, har hatt en kjempe koselig helg altså 🙂 Har vært med såå mange mennesker jeg er veldig glad i, og ingenting er vel bedre enn det?

Har vært på jobb fra 15.30 – 21.30 idag.
Er litt sliten ja.. Så er det opp kl 6 imorgen, for å dra på jobb igjen.
Så skal jeg i samtale på dps igjen 12.30, og jeg snakket med avd-lederen på jobben om det, så hun sa jeg ikke trengte å komme tilbake etter samtalen liksom. Det er deilig. Så møter jeg Martine og Fleur der, og vi skal til byen å handle bursdagsgave til min SØTE bestevenninne Guro, som har bursdag imorgen, 19 år!! 🙂 <3

Ny(e) Behandler(e) og +/-

Dagen idag startet med at jeg stod opp, ringte legekontoret, og ba de gjøre klar en resept på allergitabl for meg. Etter det måtte mamma ringe til dps’en for å høre når jeg hadde time, og godt var det at hu gjorde det, for jeg hadde time kl 12.30, og ikke 11.30. hihi.

så  tok jeg buss ned til dps’en, og møtte to kjempe hyggelige damer, hun ene var overlege, og hun andre var psykolog, så jeg har sittet med begge to i samtale og pratet. Neste time blir 1 september, sammens med begge damene igjen (jeg husker ikke hva de heter:p heheh). men jeg må virkelig si jeg er positivt overrasket! så hyggelige mennesker, som gjorde at jeg følte meg trodd på, og tatt på alvor. ja , vet ikke helt hva jeg skal si,jeg er bare stum, og fornøyd! på samme tid. flinke flinke damer! jeg er bare… kjempe fornøyd, egentlig. det har så utrolig mye å si om man «klikker», eller liksom «passer sammen» hvis dere skjønner. det er ikke no godt å sitte i behandlig med en man ikke tåler trynet på, så ja, nå er jeg fornøyd. for hundrede gang ;-p

var på apoteket istad,og kjøpte meg nytt ansikts-rens, og tonic + dekkstift. gleder meg å prøve. den er visst veldig bra, OG virker 😉

Nå skal jeg snart på jobb. 15.30!
Er egentlig dau-sliten, men jeg skal nok klare meg!

Gleder meg til Camilla kommer til helga <3<3
Og håper Melissa tar seg en tur til meg, denne uka 😀 <3

leeeees :-D

Det er søndag, helga er snart over. Det er skremmende hvor fort tida flyr. Jeg har pakka masse-masse klær idag, som jeg skal flytte bort i leiligheta etterpå. Er sliten ass, selvom jeg ikke har gjort så mye. Har sovi drit-dårlig i natt også, har hatt masse forskjellige drømmer. Slitsomt.
Nå sitter jeg med hårkur, og bare slapper av.
Brukte bodyscrub i dusjen istad, og har pleia meg selv skikkelig, tihi. man føler seg litt bedre når man gjør sånne ting. ansiktsmaske er også digg, men jeg har ikke det at-the-moment.
This is me :-*

Imorgen må jeg ringe både til fastlegen og til Dps. SKUMMELT!!!
Jeg må ha resept på allergitabletter, for jeg reagerer skikkelig på dyrene og div annet! Også må jeg ringe til dps fordi jeg ikke husker hva hun dama som ringte sa om når jeg hadde time :-p blir så stressa når sånne folk ringer meg, at jeg glemmer hva de sier. men jeg tror det var halv 12.
da blir det en ny behandler, det blir spennende og skummelt på samme tid. lurer på hvordan hun nye er, for jeg håper virkelig det er en «hu«.
Jeg har kveldsvakt imorgen da. 15.30 – 22.00 !
Det blir forresten kjempe fint i leiligheten. Er kjempe fornøyd. Skal legge ut bilder snart 🙂
Også gleder jeg meg til å se Camilla igjen, savner deg baby <3

Dyrt å leve+DPS+div

Idag har jeg hatt fri. Deilig.

Har vasket kjøleskapet, og mamma har malt listene i gangen. Har også vasket opp endel ting jeg kjøpte på Ikea,og satt det inn i skaper ogsånt. Det blir så bra. jeg er ganske så fornøyd nå ja 🙂

Selvom det er helt uvirkelig at jeg skal flytte. Det føles som om det bare er en drøm liksom, føler ikke at det skjer. Men det skjer jo. Jeg klarer bare ikke å innse det. Merkelig.
De ringte fra Grefsrud idag. Dps’en jeg går på.
Jeg har nemlig ønsket meg ny behandler, siden hun jeg hadde før ikke virket spesielt interressert, og jeg må ha en som også kan ha litt kontakt med mamsen,siden hun har så mye bekymringer osv.
Det går ann å fortelle litt liksom, men hun jeg hadde før sa bare heletiden at hun hadde taushetsplikt. såklart, de har jo det, men det går jo ann å fortelle LITT, som jeg er enig i at hun kan fortelle. Men anyways…
Jeg skal til samtale Mandag 24 august kl 11.30. Gruer meg litt, ja. Men det blir spennende.

Og ja. Det er DYRT å leve ass!
Var på apoteket igår, og løste inn noen resepter som kom på OVER 500 kr. herreguuuuud. Jeg får det jo heldigvist på egenandelskortet da, så noen samtaler på grefsrud og legetimer osv, så har jeg snart frikort. litt i seneste laget da, er jo august, så må jo starte på nytt igjen når det blir et nytt år, men det blir nok bra til slutt ;-P

Imorgen skal jeg ha kveldsvakt. Heldigvis en kort en.
15.30 – 21.30
Og fredag,lørdag,søndag er det fri.
Nå skal jeg snart lage middag til meg å mamsen.
Fiskepinner,poteter,blomkål & brokkoli, og hollandaise-saus. nammmm..
Ellers savner jeg Camilla da <3
Har fått kort 🙂 Misunner de den ferien ass. det er så fint i Croatia. har vært der 4-5 ganger.
Gleder meg til den 29, for da skal vi til tusendryd, hvis jeg har penger, og ikke jobber. KRYSSER FINGRENE. love you snuppa :*

Første dag på jobb!

Idag våknet jeg kl 06.00 av at vekkeklokka ringte. Ubeskrivelig plagsomt, og jeg var uendelig trøtt, men jeg kom meg opp, tro det eller ei. 😉

Jeg gjorde det jeg alltid gjør når jeg står opp, retter håret, sminker meg etc-etc. Plutselig så jeg at klokka var mer enn jeg trodde. Det var 8 min til bussen går, og jeg klarte å miste alle øredobbene på GULVET!!!! det var altså 8 øredobber som var spredd rundt omkring på gulvet og under senga. Jeg fortet meg å plukke opp, men fant bare 7 :-p så var det mobilen som var surra bort. herregud :-p jeg er et skikkelig rotehue!! men jeg rakk bussen, og jeg kom meg på jobb!
07.15 var jeg på jobben, ferdig «påkledd», og satt sammen med veilederen min og ventet på nattevakten. Ja, jeg skal ikke skrive et uendelig langt innlegg om hvordan den første arbeidsdagen min var, men jeg gjør det sånn nogenlunde kort; Det var 5 eller 6 nye pasienter, mye nye rutiner og sette meg inn i, og jeg har en god del jobb imorgen, for jeg må lese om alle de nye, for å vite ditten og datten. Ja, dere skjønner sikkert. Og det gikk overraskende bra idag, og jeg gruet meg for ingenting, men, sånn er jeg bare! Imorgen skal jeg på dagvakt igjen, fra kl 7.30 – 15.00 !
Jeg har betalt den første husleia nå da. Og etter vi var på ikea, og jeg brukte nesten 6000kr der, er jeg nesten BLAKK! allerede. men jeg overførte en tusenlapp fra sparekontoen, også skal mamma hjelpe meg med å kjøpe inn mat til den første mnd, når de er i tyrkia. Snilt. 🙂
Også imorgen skal vi sende søknaden til Nav, om litt pengestøtte. Det har tatt litt tid, siden det var noen ting vi var litt usikre på, men nå er alt i boks!
Nå ligger jeg å ser på Hotel Cæsar.
Helt slækk. Er dritsliten liksom, men det er vel bare bra? Ikke vet jeg. Hehe.
Koser meg hvertfall med masse is. nam nam! vet ikke hva mer jeg skal skrive 🙂
Snakkeeeeees! <3

Jeg trodde alt skulle ordne seg.

Jeg hadde bare SÅ store forhåpninger ang leiligheten og at alt skulle ordne seg. Fikk inntrykk at jeg hadde lov å ha med dyr når jeg skulle flytte inn, men så viser det seg at jeg ikke får lov å ha katt (som jeg ønsket meg) i leiligheten, fordi huseierne har hund.

Og jeg skjønner egentlig ikke helt problemet, for jeg skulle ha en INNE-katt, og liksom… hunden dems skal jo ikke inn til meg.. så jeg skjønner liksom ikke problemet..og jeg føler bare på at nå som jeg endelig har fått litt opptur her i livet, som egen leilighet, starte å jobbe igjen ogsånt, så trodde jeg alt skulle bli bedre, men ¨nå går det jo bare nedover igjen.. alt er bare dritt.. og i tillegg, nå må jeg jo bo alene. Helt alene, og jeg har alltid hatt dyr rundt meg, så jeg er ganske irritert og lei meg nå :'( får vel ikke ha med hamstern heller da sikkert..

jeg er vel bare for optimistisk, som trodde ting skulle gå seg til for meg..

Ny uke.

Ja, nok en helg er over, og vi starter på en ny uke imorgen.

I helga har vi brukt mye tid i leiligheten og ting som skal ordnes osv.
Jeg har malt kjøleskapet hvitt, siden det var brunt (dritstøgt!!!), og vi har malt gangen og badet i lyse fine farger. Vi har satt kjøleskapet på plass, og ting begynner å gå i orden nå. 🙂 Må bare male over en gang til. Huseierene skal legge gulv på soverommet på onsdag, så det blir bra, da kan jeg endelig begynne å sette inn ting der. Gleder meg virkelig til dette, samtidig som jeg gruer meg like mye.
Jeg håper jeg får resten av feriepengene nå altså, ellers blir jeg gæren. Jeg fikk jo for lite. Jævla holmestrand kommune!! Så når pengene kommer, skal vi til Ikea og handle. Jeg har funnet en sofa der, og det blir nok en del andre ting jeg skal kjøpe også. Artiiiig!
Jeg har følt meg ganske dårlig i helga. Sånn både fysisk og psykisk.
Vet ikke hva som skjer jeg. Er bare deppa ogsånt, og har vondt i kroppen.
På tirsdag skal vi ha familie samtale igjen her, det gruer jeg meg litt til. Selvom det sikkert går bra. Også er dette siste uka mi på Post 5, det blir litt rart.
Gru-gleder meg til å begynne å jobbe også. Men jeg kommer meg vel igjennom det også..
Hmm, vet ikke hva for noe mer jeg skal skrive.

SF og div.

Jeg har kikka litt rundt på nettet nå, forskjellige bilder, blogger og hjemmesider, og dette er hva jeg vil si;


Jeg oppfordrer virkelig ingen til å skaffe seg en spiseforstyrrelse nå, men når man virkelig hater kroppen sin så jævlig at man er villig til å gjøre hva som helst for å bli tynnere, og når man føler sult/oppkast er den raskeste måten, så sier jeg egentlig bare GO FOR IT. Jeg sier ikke at jeg er spiseforstyrret, for det mener jeg selv at jeg ikke er, men jeg vet hvordan det er å ville bli tynn, hvordan det er å spy opp maten fordi man får ekstremt dårlig samvittighet når man har spist litt, eller når man ikke spiser på flere dager/uker. Og jeg er dritt lei av at folk, OG jeg blir sett ned på pga det.


Jeg hører mange ganger at jeg er normal. Normal-vektig, og noen sier tilogmed at jeg er tynn. TYNN. hallo? Jeg har da sett meg selv i speilet. Jeg mener..Det er ingen vits i å juge om at jeg liksom er tynn, når jeg kan se meg selv i speilet og der står en jævla hvalross! Og jeg trenger ingen påminning på hvor mye jeg veier, for jeg veier meg hver jævla dag. Og hver eneste dag håper jeg at vekta er mindre enn dagen før.

Noe annet som irriterer meg er de som «kjefter» og kommer med stygge kommentarer, fordi man har f.eks Ashley og Mary-Kate Olsen som forbilder. Ja, de er tynne? Men HVA SÅ? Jeg syns det er så urettferdig å bli kjeftet på for noe man liker. Noen liker tynne folk, andre liker kraftige folk. Jeg liker tynne. Og i dont fucking CARE what you think!


Er det virkelig så farlig å tenke på hvordan man ser ut? Altså å bry seg om hvordan man ser ut. Såklart; man kan jo være lykkelig i sin egen kropp når man veier 90 plus-plus, men jeg vil ærlig fortelle at jeg heller vil være sykelig tynn, enn sykelig feit. Jeg vil heller dø av avmagring, enn av fedme. Forstå meg rett her.

Jeg beklager virkelig hvis jeg virker skikkelig pissed off nå, og/eller hvis jeg har skrevet ting som er støtende, jeg er ikke sint, men jeg ble bare litt irritert da jeg leste diverse på nettet, og jeg har sitti inne med dette så lenge.
«En som har spiseforstyrrelse vil gjerne oppmuntre andre spiseforstyrrede til å fortsette med det de gjør, men de vil ikke at andre skal få det.»

Noen som har spørsmål til meg?
Uansett hva.. Skriv hva dere lurer på, og jeg vil svare på det i mitt neste innlegg 🙂

hmm

Heisann!

Jeg er egentlig litt tom for ord, kjenner jeg. Aner ikke hva jeg skal skrive om. Jeg har så mange tanker i hodet, men jeg klarer ikke å skrive de ned, uansett hvor mye jeg ønsker det.
En ny uke på posten er i gang, og neste uka blir jeg skrivd ut. Det blir både positivt og negativt.
Sånn humør messig har jeg det ikke særlig greit.
Lunta mi er ganske så kort fremdeles. Den er nesten borte tror jeg.
Jeg prøver jo å være blid og glad, for jeg vil helst ikke bry andre med ting når jeg har det dårlig. men det går bare ikke å være glad utenpå når man ikke er glad innvendig. Ja, jeg er sikker på dere skjønner hva jeg mener. Jeg vil jo være glad og fornøyd, men det er ikke så lett å presse fram et smil når man egentlig ikke vil smile..
En annen ting som påvirker humøret mitt, er når andre skal bestemme hva jeg skal gjøre hele tiden. Det provoserer meg så jævlig!! Jeg er så lei av å bli fortalt hva jeg skal gjøre og ikke gjøre, at jeg flyr på veggen snart.

Men fra en ting til en annen.
Når jeg kommer hjem til helga, har jeg en hamster mindre.
Jeg har blitt enig med mamma om at de skal ta henne når jeg ikke er hjemme. Jeg orker ikke enda en avlivning. det blir alt for tøft for meg.
Jeg prøvde å få henne ut av huset sitt før jeg dro tilbake til tønsberg på søndag, men hun kom ikke. Hun titta såvidt ut av huset. Jeg ville jo si hade til henne liksom. Men jeg sendte mld til mamma at de måtte ta henne denne uka, for jeg orker ikke å komme tilbake å måtte si hade til henne på den måten, for så å avlive henne. jeg vil ikke at hun skal se at jeg er trist. høres kanskje ulogisk ut for noen av dere, hva vet jeg? men det er sånn jeg tror og føler, er og blir riktig!
For å gå over til en annen ting,
Så gruer jeg meg litt til å starte i jobb igjen. Mest pga sebrastripene, og til å treffe alle sammen igjen. Det blir skummelt. De vet jo hvor jeg har vært, og jeg lurer på hva de kommer til å si.
Jeg var jo innom der en tur i sommerferien, og traff veilederen min ogsånt, det var koselig, men det er noen der som er så jævlig falske, og det vet jeg ikke om jeg takler.
Men vi får bare se hvordan det blir. Jeg overlever vel.
Også holder vi på med leiligheten min da. Det blir så braaaaaaaaaa 😀
Gleder meg sykt til å flytte liksom. Mitt eget sted. MITT! på en måte mitt, ihvertfall.
Så skal jeg skaffe meg en pus, hvis jeg ikke har fortalt det! Tihi.
På lørdag var jeg i bursdagsfest hos Marte og Fleur da. Det har jeg glemt å skrive om. Det tok av ass! Ble passe drita, som vanlig.
Er sikker på jeg var bakfull da jeg kom tilbake hit på søndag, hahahaha. Sov godt da, hvertfall – for en gangs skyld 😉
JEG ER GLAD I CAMILLA’EN MIN, TENK! Du betyr så mye. Du aner ikke! <3<3
OG ikke minst alle dere andre. Dere vet jo hvem dere er 🙂 Ingen nevnt – ingen glemt, selvom jeg skrev Camilla, da! hihi 🙂
Men nå stopper jeg å skrive, har en liten følelse av at jeg har skrevet utrolig mye nå, selvom jeg starta med at jeg ikke visste hva jeg skulle skrive. Haha!

Hvordan går det med dere da?

Gjort noe spennende i det siste? 🙂
TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.