Venner

Koselig dag, men er sliten nå.

Idag har jeg og kusina mi, Ingrid vært hos bestemor.
Det var koselig. Spiste pizza, drakk kaffe, prata og kosa oss 🙂

Etter det dro vi på grava til bestefar.
Blandede følelser. Syns det er vanskelig å innse at han faktisk ligger i en kiste under jorda nå 🙁 Men må jo bare tenke på de fine minnene vi har med han. Han hadde det ikke godt. Men nå hviler han, sammen med alle de andre fine stjernene der han er.

Så dro jeg og Ingrid litt rundt og hadde photoshoot. Det var gøy! 😀
Har hatt en superkoselig dag, men nå er jeg sliten.

Imorgen kommer legen hjem til meg. Bare en vanlig samtale altså, så ikke noe skummelt. Like spennende hver gang!

18425449_10158700216050416_2544950167503276007_n

Finværet som kom, og dro.

Jepp. Vi fikk jo noen fine dager hvor det var varmt og deilig. Men de dagene er tydeligvis over nå. De kommer forhåpentligvis snart igjen! Kom mai du skjønne milde, eller noe.

Får ikke sove. Veit ikke helt hva jeg skal finne på jeg. Burde jo liggi å purka og sovi nå, men den gang ei. Får ta det igjen når jeg blir gammel 🙂

Imorgen skal jeg til bestemor sammen med kusina mi, det blir koselig 🙂

Har forsåvidt fullbooka meg helt til fredag. Det er noe som skjer hver eneste dag, enten det er på kveld eller dagtid. Men det er godt å ha noe å finne på!

Til torsdag skal jeg på Sandetun for å besøke de jeg jobba med der, det gleder jeg meg til. Er alltid koselig å være der 🙂
Kjenner jeg savner å jobbe der egentlig. Skal høre med avdelingsleder om jeg på en eller annen måte kan få startet igjen etterhvert. Krysser fingra! Trives så utrolig godt der. Savner alle som både bor, og jobber der. Skal ta en kaffe med hun ene jeg jobbet med der på fredag. Det blir hyggelig 🙂

Mye koselig i vente. Så det er bra!

wpid-IMG_20170507_193100.jpg

Im sorry. men dagene går.

Okei, først av alt. Beklager for et sytete innlegg her om dagen, men jeg var bare kjempe frustrert. Visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Men men. Det ordner seg vel….

Husker ikke helt hva jeg skrev sist, så begynner på torsdag. Da var jeg på påskefest hos noen venner av meg. Det var super koselig, kaotisk pga mange folk, og selvfølgelig – drama! Hva er vel en fest uten drama?? Haha. Så lenge dramaet holder seg unna meg er jeg fornøyd. Men men. Jeg hadde det kjempe hyggelig jeg. Hadde drikkeleker og bare koosa oss. Lærte meg en ny drikkelek da, den var artig!!
Jeg var på druen,da. Drakk vin. Hadde med meg to flasker som gikk ned på høykant. Fikk også noen drinker her og der, så tusen takk for det! Hjertehjerte. Dro vel hjem i halv fire tiden. Da var jeg full og fæl. Da jeg kom hjem til en kosete pus, gikk vi å la oss. Det var da det morsomste begynte. Det snurra altså så jævlig, når jeg lukket øynene. Helt sykt! Ble nesten kvalm der jeg lå. Men jeg sovnet til slutt.

Fredag, altså igår var jeg fin i farta jeg. Fikk mld av ei god venninne om jeg ville være med ut å spise fyllemat – noe jeg selvfølgelig ville være med på. Ei annen venninne kom å hentet meg, og vi dro til Horten for å spise på Peppes. Bestilte yummie pizza, og raspberry cheesecake til dessert. Fy faen å godt det var, men GAAH å mett eg ble også.
Etter det dro den ene venninnen hjem, og jeg ble igjen i Horten med den andre venninnen. Så kom ei annen venninne til oss – vi skulle ha the walking dead maraton. Vi så første sesong og skal se sesong 2 ikveld.

Lørdag – ligger i senga hos min gode venninne i Horten å blogger 😛 hun sover søtt mens jeg er lys våken.
Idag skal jeg hjelpe et vennepar av meg å flytte. Blir koselig å se de igjen, selvom det ikke er så lenge siden sist. Vi har det så gøy sammen. Så, senere, som jeg sa, skal vi ha the walking dead maraton og se sesong 2. Var egentlig en spennende serie ass, selvom jeg ikke liker zombier og sånt. Positivt overrasket.

Grunnen til at jeg kaller alle venninnene mine for ja, nettopp venninner er fordi jeg ikke vet om de vil ha navnene sine på nett. Hvis man vet hvem JEG er kan man lett finne ut hvem venner jeg snakker om også. Så da vet dere det 🙂

Søndag blir full avslapning, mandag også. Så er det første dag i ny jobb på tirsdag. Sykehjem. Supergladsmilefjes. Gleder meg som en liten unge, men kjenner også at jeg gruer meg som faen. Kjenner det i magen. Sommerfugler.

Men nå skal jeg straks vekke venninnen. Så blir det vel å mekke seg litt mat før det bærer avgårde for å hjelpe til med flytting.

Idag er en herlig dag. Våknet opp med strålende sol, og fugler som kvitrer. Kan en morgen bli bedre enn det???:)

Snakkes!

Nok en uke forbi..

..nok en uke er forbi. Dagene bare flyr avgårde. Hvor blir tiden av?

denne uken har vært hektisk. Med jobb, julegaveshopping, vanlig shopping, boveileder besøk, og dagsenter. I helgen ble det party på lørdagen, og daffe-dag idag Med film, Junkfood og farmen. Snart er det nattinatt for min del. Blir en lang dag imorgen med 60 unger som kommer på jobben.

julegavehandelen er i boks da! Endelig ferdig 🙂 er så vanskelig å finne bra gaver syns jeg. Men er ganske fornøyd nå ja! Håper de som får gavene blir fornøyde også..

julaften nærmer seg nå også. Det går fortere og fortere syns jeg. Dagene bare suser avgårde. Og snart er dagen her. Hva skal DU ha på deg på julaften?? Jeg skal ha på meg en lyseblå kjole med diamanter i livet. Elsker den kjolen. Skikkelig fin, syns jeg da 🙂 og jeg elsker jo blått, så den er bare perfekt!

  • Hva gleder du deg til mtp jula?
  • hva skal du ha på deg på julaften?
  • hvem skal du feire med?
  • har du pyntet til jul?

Selv skal jeg feire selve julaften med pappa og stemor. Resten vet jeg ikke. Har ikke planlagt noe, så :s

skulle gjerne hatt med meg peach da, hun må jo være hjemme alene. Eller går det an å bruke kattekasse akkurat de få dagene? Eller er det dumt mtp at hun egentlig går på do ute? Får litt dårlig samvittighet om hun skal være alene kjenner jeg.

Ha en finfin uke alle søte! <3

EN ok dag.

På tross av alle de dårlige dagene jeg har hatt nå i det siste, har jeg en OK dag idag!
Har vært i drammen med B, og jeg fikk kjøpt meg en grå/hvit-stripete tunika uten stropper, er super fornøyd med den, så måtte ta den på med en gang, så jeg har den på nå! 🙂 Var en del folk på Gullskogen senteret, så det var litt stress å gå der, men det gikk fint. Måtte jo også finne en morsdagsgave, siden det er morsdag på søndag, og det fant jeg. Skriver ikke her hva det er, fordi jeg vet mamsen & co holder øye med bloggen. En ting vet jeg, og det er at hun kommer til å bli fornøyd.

Imorgen blir en dag å se frem til.
Får besøk av ei venninne. Vi skal kose oss 😀

Fikk også pakke fra superkul.no på onsdag, det var en piercing ring UTEN kule, så jeg måtte jo selvfølgelig sende de en mail om dette, og kula kom i posten idag. Så da har jeg endelig fått satt i ringen i leppa, og håper det gror seg ferdig på innersiden av leppa før jeg kan sette i labret igjen.

Vennekos,bursdag,DPS,Rus-pol.

Søndag – Søndag ja. Det var en koselig kveld. Gikk tur med to venninner (Akå og Tina), og vi gikk ca en time ute i nattemørket. Det var kjempe deilig, men kaldt. Brrr.

Mandag – Jeg sov over hos de to venninnene fra søndag, og tidlig på mandagen dro jeg og Akå ned på Krana (dagsenter). Vi prøvde å finne ut hva vi skulle gjøre der, men ingen hadde noen ideer, så det blei bare til at vi satt der å tøysa og tullet, kjeda oss litt og var rastløse.
Tina hadde bursdag denne dagen, så jeg og Linncha kjøpte et spill og en korktavle-ramme lignende sak til henne, det ble hun glad for!:) Akå lagde også spaghettien hennes, som er dødsgod btw! Vi fant en film, hadde laget mat, og satt oss ned for å se filmen. Akå barberte sidecut’en min fordi den var blitt døds lang. (Bilde lengst ned). Etter det var alle rastløse, men ingen visste hva vi skulle finne på 😛 typisk!! Men tida gikk nå rimelig fort til slutt, og de kjørte meg og Linncha hjem hvert til vårt.

Tirsdag – Idag har jeg vært på Grefsrud DPS å hatt time med psykiater H om hovedsaklig medisiner.
Jeg har tatt blodprøver (blodspeil) som viste forhøyede verdier, som vi også snakket om. Det betyr at jeg har for mye medisiner i blodet, så vi skal prøve å redusere Abilify fra 25 mg til 20 mg. Kjenner jeg gruer meg litt til det siden jeg har hatt det ganske så rolig i hodet med tanke på stemmer ogsånt. Men men, det må jo bare prøves. Går det ikke bra får bare H komme opp med noe annet, for jeg orker ikke de jævla stemmene så bråkete som de var. Jeg har også fått time på Rus poliklinikken. Til fredag! :-O Jeg gruer meg som et helvete! Men B skal være med første gangen, så da blir det vel OK. Håper jeg. B sa at hun jeg har fått time hos er ei koselig dame, så jeg får bare håpe på det beste.

Onsdag – Imorgen skal jeg på krana igjen. Må ta bussen ned *grue seg*, men har noen til å kjøre meg hjem igjen heldigvis. Det er det jeg hater mest, å ta bussen hjem fra steder. Til går fint, men ikke fra, skjønner ikke hvorfor!!
Etter krana skal jeg finne på noe med Linncha! Det blir bra. Vi skal se film. «Stay Cool» – med Hillary Duff. Noen som har sett den?! Hva syns dere?!

Nå sitter jeg bare å koser meg med en varm kopp te, nydusjet og fin, sammen med Peach i sofaen og slapper av. 🙂
Det ble mye piss av det jeg skreiv her, men. Håper noen leser, selvom jeg kommer med kjedelige innlegg innimellom.

Etterlengtet videoblogg x4!!

Line og Fleur tar av ;-D

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rW7f_6sJ0-A]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dGkQMN6rv-A]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T3g3yfQDT-s]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TkRfuwR9DzM]

Travel weekend

Jeg har hatt en travel weekend, med masse besøk og styr, til tross for mange vonde tanker og følelser, har jeg hatt det ganske så bra 🙂

Torsdag-fredag; Camilla var hos meg. Vi tok ansiktsmaske, farget håret mitt og slappet av. Fredagen var jeg ikke på jobb. Hadde litt feber og følte meg som en drit.

Fredag-Lørdag; Marita, søster kom å besøkte meg. Vi lagde god mat (Biff og gratinerte poteter), hadde deilig dessert (snickers is) og godis i kveldinga. Tok ansiktsmaske og så på skrekkfilm, og en koselig film. Ålreit 🙂

Lørdag-Søndag; Godeste Fleur kom til meg. Vi skulle egentlig ha slappe-av kveld, hadde lastet ned en film vi skulle se, men det var noe galt med filmen så vi fikk ikke sett den. Lagde litt mat, og muncha godis, ble etterhvert rastløse, sminket oss, og dro til horten hvor vi TRODDE det var fest, noe det ikke var. 250 kr for kjøre rett i dass. Fikk kjøre tilbake til Holmestrand, og dro ut på Bache bar og møtte kjentfolk, danset, snakket og drakk. Nach på holmestrand fjordhotell ( prøver å fortrenge det:P ), og etterhvert gikk vi opp til en kamerat, satte oss i badestampen og bare slækkan kjempe lenge, og drakk litt mer. Etter det igjen, dro jeg å Fleur hjem til meg, hvor vi muncha litt mer godis, og etterhvert la oss halv 8 på mårran. Idag har vi bare slækkan heeelt. Utslitte begge to. Så vi hadde kyllingfilèt og grønnsaker til frokost, hvor vi deretter satte oss for å se på Scrubs.

Nå er det endelig litt alene-tid, og det er deilig 🙂 Bare meg og pusene <3
Så nå skal vi se videre på Scrubs å bare ta det helt rolig. Imorgen skal jeg på jobb igjen. Bah..

Hm :-/

I går tok jeg med meg pusene og dro til Camilla. Det var godt å være der i natt. Prøve å tenke på noe annet, selvom det ikke var lett. Følte jeg var kjempe sur, og bare satt å furta og grynta. Men vi koste oss også da 🙂 Lagde litt julepynt, spilte spill, og sang singstar. Var kjempe koselig! Tusen takk Camilla, for at jeg fikk være hos deg i natt. Like greit at ikke jeg var aleine hjemme. Alene hjemme og fucked i hodet er ikke bra.

Tlf samtalen med T gikk greit, jeg klarer å fortelle ting litt bedre over tlf.
Hun skal ringe meg imorgen kl 12.30 så skal vi avklare ting rundt kokkoheimen, og om jeg skal inn dit for en periode.
Jeg er sykemeldt ut denne uken, muligens neste uke også..

På fredag skal jeg i begravelse ;( Gruer meg kjempe masse.
Onkelen til pappa som har vært der alltid, og føltes som en ekstra bestefar. Men du ville dette selv, du har hatt et strevsomt liv, og vært mye alene. Jeg håper du får hvile i fred. <3 Glemmer deg aldri.


Line Berg

bursdagsfeiring.

I imorgen kommer min kjære Caroline til meg, hun skal være hos meg i helga <3
Det blir koselig. Gleder meg kjempe mye til det. Har handlet inn litt div, som jeg fikk av mamma (tusen takk!), siden jeg er en fattiglus som lever på luft og kjærlighet, kjøpte hun inn mat og snacks for meg 🙂

I helga skal jeg feire bursdagen min med venninner. Nærmere bestemt, lørdag 🙂 Kommer mange kjære og kjente, noe jeg gleder meg masse til. Da skal vi drikke og kose oss, og senere ut på byen, tenker jeg! Det blir bra.

Endelig en helg jeg ser FREM til.
Jøss! Et positivt innlegg. Bra Line! 😀

TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.