Spiseforstyrrelse

Im alive + noe positivt.

Nå har jeg vært innlagt siden mandag, og det går faktisk. Det funker. Eller, jeg mener, kontakten min er bare herlig, og hun gjør så jeg klarer å åpne meg. Det er helt ubeskrivelig. Hun får meg til å SNAKKE. Utrolig? Ja. For jeg har (og er fortsatt) en veldig sjenert jente, som ikke liker å plage andre med problemene mine. Hun bare forstår meg så godt, på en merkelig, men god, måte. Selvom hun kanskje er «streng» og skal passe på meg, og tvinge meg til å spise, selvom jeg ikke har matlyst, så gjør hun det på en snill «tøysete» måte. Om dere skjønner..

Så var jeg med Martine og Camilla igår. Vi var i byen, og etter Martine måtte hjem ble Camilla med meg opp hit. Det var superkos. Du støtter meg alltid, men husk å tenk på deg selv i blandt også <3
Hun har laget en video som jeg ble helt målløs av. Når jeg føler meg verdiløs og alt går til helvete kan jeg se på den videoen og prøve å tenke på at det èr faktisk noen som bryr seg om meg, og er glad i meg. Legger den ved her;
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=njxd9yTF5yk&hl=en_US&fs=1&]

Fikk forresten en koselig ting i posten idag. Kort fra Em og Liljen + 2 armebånd. Jeg ble så glad!! Det betydde mye, og armebånda er allerede på 🙂

Idag har vært en slitsom dag. Jeg har spist (alt for mye!!!), og JA JEG HØRER STEMMER.
kakle-kakle-kakle. Hele fuckings dagen. Fikk en time fri, da jeg så på tv faktisk. De klarte å holde kjeft da. Idioter. Kan dere ikke la meg være?!?! Her prøver jeg for harde livet å bli bedre, mens alt de gjør er å rakke ned på alt jeg gjør og ikke gjør. Til nå har det bare vært periodesvis, men nå i det siste har det vært ille. Men samma faen.

Jeg lever. Og noen syns vel det er bra..

SF og div.

Jeg har kikka litt rundt på nettet nå, forskjellige bilder, blogger og hjemmesider, og dette er hva jeg vil si;


Jeg oppfordrer virkelig ingen til å skaffe seg en spiseforstyrrelse nå, men når man virkelig hater kroppen sin så jævlig at man er villig til å gjøre hva som helst for å bli tynnere, og når man føler sult/oppkast er den raskeste måten, så sier jeg egentlig bare GO FOR IT. Jeg sier ikke at jeg er spiseforstyrret, for det mener jeg selv at jeg ikke er, men jeg vet hvordan det er å ville bli tynn, hvordan det er å spy opp maten fordi man får ekstremt dårlig samvittighet når man har spist litt, eller når man ikke spiser på flere dager/uker. Og jeg er dritt lei av at folk, OG jeg blir sett ned på pga det.


Jeg hører mange ganger at jeg er normal. Normal-vektig, og noen sier tilogmed at jeg er tynn. TYNN. hallo? Jeg har da sett meg selv i speilet. Jeg mener..Det er ingen vits i å juge om at jeg liksom er tynn, når jeg kan se meg selv i speilet og der står en jævla hvalross! Og jeg trenger ingen påminning på hvor mye jeg veier, for jeg veier meg hver jævla dag. Og hver eneste dag håper jeg at vekta er mindre enn dagen før.

Noe annet som irriterer meg er de som «kjefter» og kommer med stygge kommentarer, fordi man har f.eks Ashley og Mary-Kate Olsen som forbilder. Ja, de er tynne? Men HVA SÅ? Jeg syns det er så urettferdig å bli kjeftet på for noe man liker. Noen liker tynne folk, andre liker kraftige folk. Jeg liker tynne. Og i dont fucking CARE what you think!


Er det virkelig så farlig å tenke på hvordan man ser ut? Altså å bry seg om hvordan man ser ut. Såklart; man kan jo være lykkelig i sin egen kropp når man veier 90 plus-plus, men jeg vil ærlig fortelle at jeg heller vil være sykelig tynn, enn sykelig feit. Jeg vil heller dø av avmagring, enn av fedme. Forstå meg rett her.

Jeg beklager virkelig hvis jeg virker skikkelig pissed off nå, og/eller hvis jeg har skrevet ting som er støtende, jeg er ikke sint, men jeg ble bare litt irritert da jeg leste diverse på nettet, og jeg har sitti inne med dette så lenge.
«En som har spiseforstyrrelse vil gjerne oppmuntre andre spiseforstyrrede til å fortsette med det de gjør, men de vil ikke at andre skal få det.»

Noen som har spørsmål til meg?
Uansett hva.. Skriv hva dere lurer på, og jeg vil svare på det i mitt neste innlegg 🙂
TOTALT BESØKENDE
På Lineffs.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Peach & Meg

- bilde kommer senere -
♥ The forbidden candy is the sweetest. ♥

Jeg smiler aldri mer, enn når jeg har det som værst.
Merker på en arm,
som kart over et liv ,
du selv har valgt å leve,
i svart hvitt- negativ.

Skalpell, barberblad, kniv ,
speilbit, glass og salt
redskaper til smerte,
som en lydløs straff for alt.

Dine pinsler er private,
det synes du å mene,
men jeg vil så gjerne hjelpe,
så du slipper gå alene.

Presset fra en selv,
er den tyngste bør å bære,
håp og tusen drømmer drømt,
om alt du ønsket være.

Men hør meg, kjære søster,
på det jeg har å si,
du trenger ikke streve,
for du er alt du vil bli .

Det er knivens skarphet,
som gjør dronningen til narr ,
for du har all verdens styrke ,
men du bruker den på arr.